BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 14 AĞUSTOS’TA TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 14 AĞUSTOS’TA TOPLANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 14 Ağustos 2018 Salı günü toplandı.

14 Ağustos 2018 - 20:37

Meclis Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci başkanlığında toplanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, bir önceki meclis toplantısının tutanak özetinin okunup oylanmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddeleri görüşmelerinde gündem dışı gelen maddelerin oylanarak gündeme alınması oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 1. Maddesinde Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığının “Kültür Park Otoparkı”nın Büyükşehir Belediyemiz hizmetlerinde kullanılması ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. Maddesinde Tarımsal Hizmetler Dairesi 2018 yılı “Kurban Kesim Ücretleri”nin belirlenmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesinin ardından oturum sonrası toplanarak fiyat görüşülmesinde büyükbaş hayvan kesim ücreti 250 TL, küçükbaş hayvan kesimi ise merkez ilçeler ile Elbistan’da 60 TL, diğer ilçelerde ise 40 TL olarak belirlendi.

Gündemin 3. Maddesinde Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının “Karakucak Güreş Festivali”nde dereceye girecek sporculara verilecek ödül tutarlarının belirlenmesi ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu, Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 4. Maddesinden 12. Maddesine kadar olan teklifler Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 13. Maddesinden 15. Maddesine kadar olan teklifler Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 16 ve 17. Maddeleri Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 18. Maddesinde Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığının “Elbistan Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi”  katılım payının arttırılması ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin 19. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının Yeni Birim Kurulması ve Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili teklifi Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 20. Maddesinden 25. Maddesine kadar olan teklifler Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 26. Maddesinden 28. Maddesine kadar olan teklifler Hukuk Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 29. Maddesinden 83. Maddesine kadar olan teklifler İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesinin ardından meclise katılamayan meclis üyelerinin izinli sayılmalarına ilişkin teklif oybirliği ile kabul edildi.

Meclis Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci bir sonra ki oturumun 17 Ağustos 2018 Cuma günü saat 14.30’da toplanacağını duyurarak ara verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo