Amatör Spor Haftası Münasebetiyle 70 Yaş Üstü...

Amatör Spor Haftası Münasebetiyle 70 Yaş Üstü Sporculara"Vefa Gecesi "

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası Kapsamında düzenlenen "Vefa Gecesi" etkinliğine katıldı.

10 Ekim 2021 - 00:00

Vefa Gecesi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç açılış konuşması yaparak amatör spor klüplerinin varlığının sporun ve sporcunun gelişmesindeki önemine vurgu yaptılar.

Vali Coşkun ise “Vefa Gecesi” gibi anlamlı bir etkinlikte yıllarca amatör spora emek vermiş emektar sporcularımızla  bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine sağlık ve afiyet içersinde hayırlı uzun ömürler diledi. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği olan herkese de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Geceye Vali Coşkun’un yanı sıra TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Duran Doğan, Amatör Spor Klüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ve ilimiz spor camiasının önemli isimleriyle ilimize çeşitli branşlarda hizmet eden 70 yaş üstü sporcularımız katıldı.

Gecede Vali Coşkun ve Protokol üyeleri tarafından şehrimizde tüm branşlarda sporun gelişmesi adına emek veren 70 yaş üstü sporcularımıza plaket ve çiçek takdim edildi.

Etkinlik sonunda, emektar sporcularımızda Vefa Gecesi’nin düzenlenmesi dolayısıyla duydukları memnuniyeti ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin Nişanesidir”
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin...
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
https://www.alexa.com/siteinfo