Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş.’Ten Kamuoyu Açıklaması

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş.’Ten Kamuoyu Açıklaması

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçesinde ilgili aboneliğinin enerjisinin kesimiyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara istinaden kamuoyu duyurusu başlığı ile açıklama yaptı.

07 Mayıs 2020 - 02:34

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan kamuoyu duyurusuna göre; vatandaşın elektriğininpandemi sürecinde değil yasal mevzuat çerçevesinde 26.08.2019 tarihinde kesildiği yapılan kontrollerdeortaya çıkmıştır.

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan kamuoyu açıklaması ise şöyle; “Şirketimiz tarafından ilgili yönetmelik ve kanunlara uygun hareket edilmiş ve iddia edildiği gibi elektrikpandemi sürecinde kesilmemiş olup ilgili mevzuat çerçevesinde 26.08.2019 tarihinde kesilmiştir.Elektriklerin kesilmemesine ilişkin toplumda oluşan hassasiyeti istismar ederek kendi lehine kullanmak amacıyla yanlış bilgilendirmeler yapılmaktadır. Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş ailesi olarak tüketicilerimizin bu tür yanlış haberlere itimat etmemesini önemser, Pandemi sürecindeki yasal mevzuat çerçevesindeki işleyişimiz ile ilgili en doğru bilgilerin Şirketimiz iletişim kanalları kullanılarak elde edilebileceğini belirtmek isteriz.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo