Büyüklerimizle İlgili Tedbirler Bizzat Vali Özkan Tarafından Tek...

Büyüklerimizle İlgili Tedbirler Bizzat Vali Özkan Tarafından Tek Tek Takip Ediliyor

Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele çerçevesinde, ilimizde ziyaretlerine devam eden Vali Vahdettin Özkan, Huzurevi  ve Bakımevinde yerinde incelemelerde bulundu.

07 Mayıs 2020 - 02:23

İncelemeler sırasında huzurevi ve bakımevi personeli ve yöneticileriyle bir süre görüşen Vali Özkan, huzurevi ve bakımevinin kapasitesi ve imkanlarına yönelik bilgiler aldı.

Koronavirüs (COVID-19 ) salgınıyla ilgili; bakanlıklarımızın sağlık alanında almış olduğu tedbir kararlarına da değinen Vali Özkan, büyüklerimizi ve engel durumu olan hastalarımızı korumak adına, bakım merkezi ve huzurevi gibi yerlerde tedbirlerin en üst seviyeye çıkarılması gerektiğini ifade ederek bu konuda ilgili personelle değerlendirmelerde bulundu. 

Vali Özkan ayrıca; huzurevi ve bakımevindeki risklerle ilgili, bugüne kadar alınan tedbirlere ek olarak gerekli tüm tedbirlerin en ince ayrıntısına kadar alınması talimatını verdi.

Pandemi döneminin görünmeyen en büyük kahramanlarının huzurevleri personeli olduğunu da söyleyen Vali Özkan, çalışanlara tebrik ve teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo