ZİRVENİN SAHİBİ"SURVIVOR 2018"

ZİRVENİN SAHİBİ"SURVIVOR 2018"

Televizyon kanallarında yayınlanan yarışma programları içerisinde, en çok izlenen ve en çok konuşulan yarışmanın Survıvor 2018 olduğu belirlendi.

14 Mart 2018 - 12:20 - Güncelleme: 14 Mart 2018 - 13:59

Medya Takip Ajansı Interpress’in medyada yapmış olduğu incelemeye göre ,Türkiye’nin yanı sıra başarısını yurt dışına da taşıyan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın çok büyük bir ekiple hazırlayıp sunduğu Survıvor 2018 ile ilgili geçtiğimiz      ay yazılı basına  171 haber  yansıdığı tespit edildi.                                                

Kanallarda yayınlanan yarışma programların medya yansımalarının incelemesi sonucu geçen ay çeşitli kanallarda yayınlanan yarışma programları  arasında ikinci sırayı ise Yetenek Sizsiniz’in aldığı görüldü. Acun Ilıcalı’nın bir başka beğenilen yarışması geçen ay final yaparken yazılı basında yarışma ile ilgili 57 haber çıktığı belirlendi. Mutfaktaki hünerlerinden ev dekorlarına, moda anlayışlarından gelenek göreneklere kadar her konuda yarışan yeni gelinlerin telaşının ekranlara taşındığı Gelin Evi medyada hakkında en fazla haber çıkan üçüncü yarışma oldu. Yarışma ile ilgili geçen ay yazılı basında 34 haber yer aldığı anlaşıldı.

Geçen ay medyada gündeme gelen diğer yarışmalar arasında sırasıyla Kelime Oyunu, Yemekteyiz, Yaparsın Aşkım, Kim Milyoner Olmak İster ve Çocuktan Al Haberi isimli yarışmaların öne çıktığı tespit edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo