VOLEYBOL GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASI TAMAMLANDI

VOLEYBOL GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASI TAMAMLANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Voleybol Gençler(kız-erkek) İl Birinciliği turnuvaları 26 Kasım-17 Aralık 2018 tarihlerinde Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleştirildi.

17 Aralık 2018 - 18:19

11 Aralık 2018 tarihinden Tamamlanan Voleybol Genç Kızlar müsabakaları akabinde düzenlenen törenle derece elde eden okul takımlarının ödülleri takdim edildi. Takımların kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci, Okul İdarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri takdim ettiler. Genç Kızlarda ilk dört takım sıralaması şu şekilde oluştu:

Genç Kızlar(A)

1. Kahramanmaraş Anadolu Lisesi

2.Türkoğlu BalsuyuM.T.A.L

3.TOKİ Yıldız M.T.A.L

4. Kahramanmaraş Spor Lisesi

17 Aralık 2018 tarihinden Tamamlanan Genç Erkekler Turnuvası sonunda ise İlk dörtte yer alan okul takımlarının Kupa ve Madalyalarının Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ, Okul İdarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri takdim ettiler. Voleybol Genç Erkeklerde Derece elde eden okul takımlarının sıralaması şu şekilde oluştu.

Genç Erkekler(A)

1.Kahramanmaraş Spor Lisesi

2.Göksun Anadolu Lisesi

3.Afşin Eshab-ı Keyf Anadolu Lisesi

4.Şehit Galip Özmen M.T.A.L    

Voleybol Gençler(kız-erkek) İl Birinciliği turnuvalarına katılan tüm okul takımlarına katılımlarından dolayı teşekkür eder Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil edecek olan takımlarımıza başarılar dileriz.           

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo