Uluslararası FBN 28. Dünya Zirvesi İspanya’da Gerçekleşti

Uluslararası FBN 28. Dünya Zirvesi İspanya’da Gerçekleşti

Zirvede Taider 10 Kişilik Delegasyon İle Türkiye’yi Temsil Etti

20 Kasım 2017 - 14:36

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği’ninTürkiye paydaşı olduğu 31 ülkede örgütlenmiş İsviçre merkezli aileşirketlerinde nesiller boyu başarı ve sürdürülebilirliği destekleyen birorganizasyon olan Uluslararası Aile İşletmeleri Ağı (FBN-I, Family BusinessNetwork International) 28 yıldır dünyanın farklı ülkelerinde düzenlediği DünyaZirvesi etkinliğini bu yıl İspanya’nın Grand Kanarya adasında düzenledi.

“Aile Şirketlerinin Olumlu Etkileri:Sorumluluk, Esneklik, Yenilenme" temalı zirve öncesi düzenlenen aile üyesibilgilendirme programında Inditex grubu içinde yer alan Zara, Massimo Dutti veBershka ayrıca Mango, Puig, Codor Niu, Cobega, Estrella Galicia gibi dünyaca ünlü markalarınaile şirketi firmaları ziyaret edildi.

Oldukça yoğun geçen 3 günlük zirvedeTAİDER delegasyonu “modern aileler-modern zorluklar ve yaratıcı çözümler;küresel makro gelişmeler ve aile şirketlerinin tepkileri; bugün kimim yarın kimolacağım; aile sistemleri değişimi nasıl yönlendiriyor?” gibi konubaşlıklarında oturumlara katıldılar ve delegasyondan 2

kişi ile zirve programında konuşmacıolarak yer aldılar.

TAİDER Kurucu Başkanı ve UluslararasıFBN Yönetim Kurulu Üyesi Şerife İnci Eren konuşmacı olduğu “Hayırseverlikçemberi” oturumunda bilgi ve deneyimlerini uluslararası platformdakidinleyicilerle paylaştı.

Cenevre’de aile şirketlerinde sürdürülebilirlikve liderlik FBN eğitimine katılan farklı ülkelerden 60 gelecek nesil üyesiarasından seçilen 3 gençten biri olan TAİDER Gelecek Nesil Üyesi Ayşe Ünlütürk ise“Daha iyi aile şirketi, daha iyi Dünya” konulu panelde konuşmacı olarak yeraldı.   

Uluslararası FBN 31 ülkede farklısektörlerden, 3400 aile şirketinden 4500’ü gelecek nesil üyesi olmak üzere11.000 aile üyesi ile çalışmalarını sürdürmektedir. Önümüzdeki yıl UluslararasıFBN Dünya Zirvesi 10-13 Ekim 2018 tarihinde Venedik, İtalya’da gerçekleşecek.Uluslararası FBN 14. Gelecek Nesil Zirvesi’nde ise 28 Nisan-01 Mayıs 2018tarihleri arasında Belçika’nın La Hulpe şehrinde dünyanın dört yanından aileşirketi gelecek nesilleri buluşacaklar.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal değerlerine karşı yapılan bu hain eylemler kabul edilemez
MHP'li Yurdakul: Asil Türk Milleti’nin ve Devletimizin kutsal...
https://www.alexa.com/siteinfo