Uluğtürkan, Kahramanmaraşlı okurlarıyla buluşuyor 

Uluğtürkan, Kahramanmaraşlı okurlarıyla buluşuyor 

Maraş Savunmasını, Darende’den desteğe gelen Mehmet Ağa ve 120 kişilik çetesinin gözünden anlatan “Madalyasız” adlı romanın yazarı Mehmet Uluğtürkan, 12 Şubat Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Kahramanmaraşlı okurlarıyla buluşacak. 

10 Şubat 2018 - 00:22

Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören ve ilk 20 günde 3 baskı yapan kitabın yazarı Mehmet Uluğtürkan, 11 Şubat Pazar günü saat 15.00 - 19.00 arasında Piazza AVM’de okurlarına kitaplarını imzalayıp, sohbet edecek.
Mehmet Uluğtürkan’ın 3 yıllık bir araştırma sonucu yazdığı Madalyasız, çetesine katılan gönüllü savaşçılara emsalsiz bir taahhütte bulunan, kendisi ve ölümünden sonra ailesi tarafından bu sözü yerine getirilen Mehmet Ağa’nın başından geçen çarpıcı olayları, tarihi gerçeklere bağlı kalarak okuyucuya aktarıyor.
Doğan Kitap’tan çıkan romanda, Kurtuluş Savaşı’na hazırlanan Anadolu’daki ilk önemli direniş olan Maraş Savunması tüm çarpıcı boyutlarıyla ve sürükleyici bir dille anlatılıyor. Romanda, Maraşlıların ezanı susturmamak, bayrağı indirmemek için yaptığı kahramanlıklara geniş bir yer verilirken, çarpıcı olaylar duygusal boyutlarıyla aktarılıyor.

Mehmet Uluğtürkan kimdir?
1972’de Darende’de doğdu. Halkla ilişkiler üzerine ön lisans, işletme üzerine lisans eğitimi aldı. Yüksek lisansını, Çukurova Üniversitesi’nde yönetim ve organizasyon üzerine yaptı. Onlarca kuruluştan mesleki ödüller aldı. Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak Ekonomi Gazeteciliği dersi verdi. Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Mehmet Uluğtürkan, evli ve iki çocuk babası.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo