UGİYAD İle HSN Danışmanlık Arasında İşbirliği ve İndirim...

UGİYAD İle HSN Danışmanlık Arasında İşbirliği ve İndirim Protokolü İmzalandı!

Uluslararası Gazeteciler İnternet Yayıncıları ve Yazarlar Derneği (UGİYAD) ile HSN Danışmanlık arasında KOSGEB, İŞKUR, KKYDP, IPARD, Kalkınma Ajansları projeleri ile marka ve barkod tescil danışmanlık işlemlerini kapsayan işbirliği ve indirim protokolü imzalandı.

22 Ekim 2021 - 00:37

UGİYAD ve HSN Danışmanlık arasında dün imzalanarak uygulamaya konulan protokole göre; HSN Danışmanlık tarafından UGİYAD üyelerine KOSGEB, İŞKUR, KKYDP, IPARD, Kalkınma Ajansları ile iş ve meslek danışmanlık hizmetleri ücretsiz bir şekilde sağlanacak. Bununla birlikte HSN Danışmanlık tarafından KOSGEB ve İŞKUR projelendirme ücretlerinde yüzde 46, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projelerinde (KKYDP) yüzde 30, Kalkınma Ajansları ve IPARD projelerinde yüzde 25 marka ve barkod tescil danışmanlık hizmetlerinde yüzde 50 indirim uygulanacak. Protokol kapsamında Kahramanmaraş’ta örneği olmayan iş kollarına yönelimlerde tamamen ücretsiz projelendirme hizmeti verilecek olup; UGİYAD üye ve birinci derece yakınlarının iş ve meslek seçimi ile ilgili başvurulacak danışmanlık hizmetleri de tamamen ücretsiz sağlanacak.

ONARAN: ÜYELERİMİZİN PROFESYONEL DESTEK ALMALARINI İSTİYORUZ!

Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan UGİYAD Genel Başkanı Kenan Onaran, UGİYAD üyelerinin, her türlü destekten etkin bir şekilde faydalanması için çalıştıklarını söyledi. Onaran, “Devletin birçok kurumu ve aracı kuruluşlar tarafından gerek girişimcilere gerekse işletmelere çeşitli teşvik ve destekler sağlanıyor. Biz de UGİYAD olarak üyelerimizin bu teşvik ve desteklerden etkin bir şekilde faydalanmasını istiyoruz. Bunun için Kahramanmaraş’ın ilk ve tek Özel İstihdam Bürosu, Mesleki Yeterlilik Kurumu Belgeli Akredite KOBİ Danışmanlığı aynı zamanda İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti sağlayan HSN Danışmanlık ile işbirliği ve indirim protokolü hazırladık. Üyelerimizin iş fikirlerini hayata geçirme sürecinde profesyonel destek almalarını istiyoruz. Bu protokolün de üyelerimize ziyadesiyle yardımcı olacağını düşünüyoruz.” dedi.

IŞIK: HER İŞ FİKRİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR!

İmzalanan işbirliği ve indirim protokolünün alanında bir ilk olduğunu ifade eden HSN Danışmanlık İşletme Yetkilisi ve KOBİ Danışmanı Hasan Esat Işık, Her iş fikrinin ve büyümeyi arzu eden her işletmenin teşvik ve desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek protokol hakkında şu değerlendirmelerde bulundu: “UGİYAD ile imzaladığımız protokolümüz hayırlı olsun. Bizim için de gazetecilik sektörü için de bir ilk oldu. Akredite KOBİ danışmanı olarak her iş fikrinin ve gelişmeyi arzu eden her işletmenin teşvik ve desteklere ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Çalıştığımız tüm KOBİ’lerde olduğu gibi UGİYAD üyelerine de 7/24 destek vermeye hazırız.”

HSN DANIŞMANLIK HAKKINDA!

HSN Danışmanlık, İşletme Uzmanı Hasan Esat Işık tarafından 2014 yılında Kahramanmaraş merkezli olarak kurulmuştur. HSN Danışmanlık, Kahramanmaraş’ın ilk ve tek; Özel İstihdam Bürosu, Mesleki Yeterlilik Kurumu Belgeli Akredite KOBİ Danışmanlığı, İş ve Meslek Danışmanlık firmasıdır. Türkiye’nin tüm illerine TKDK, KKYDP, Kalkınma Ajansları, İŞKUR, KOSGEB, TÜBİTAK, SODES vb. Hibe teşvik programları, proje yazımı ve proje yönetimi gibi alanlarda firmaların ihtiyaç duyduğu profesyonel bakış açısını sağlamakta ve birebir işyerlerine; Üretim, İnsan Kaynakları, İş Geliştirme ve büyütme üzerine danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo