Tüp Bebek Aileleri Buluştu!

Tüp Bebek Aileleri Buluştu!

Acıbadem Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler gerçekleştirilen bir etkinlik ile buluştu.

09 Aralık 2017 - 16:39

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen eğlenceli etkinliğe katılan aileler ve minikleri kapıda Acıbadem Adana Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Volkan Noyan karşıladı. Prof. Dr. Volkan Noyan etkinliğe katılan çocuklarla tek tek ilgilenirken aileler de sohbet etme imkanı buldular.

PROF. NOYAN: “TEDAVİ İLE YÜZ GÜLDÜRÜCÜ SONUÇLAR MÜMKÜN”

Prof. Dr. Volkan Noyan etkinlikte yaptığı kısa konuşmada günümüzde tüp bebek tedavisinde birçok yeni yöntemin geliştiğini ve yüz güldürücü sonuçlar almanın mümkün olduğunu söylerken, “Bunun en güzel örneklerini bu toplantıda beraber yaşıyoruz. Bu kadar minik çocuk arasında olmak gerçekten çok keyif verici. Buraya kadar gelerek mutluluklarını bizlerle paylaşan ailelerimize de teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

Eğlenceye katılan çocuklarla görevli palyaçolar müzik eşliğinde ilgilenip onlara oyunlar oynatırken Prof. Dr. Volkan Noyan ve aileler de pasta keserek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo