Sarıgüzel Yolu Büyükşehir’le Yenileniyor

Sarıgüzel Yolu Büyükşehir’le Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat kırsalında yer alan 14 kilometrelik Sarıgüzel – Kozludere grup yolunda genişletme ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

17 Ocak 2022 - 00:46

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat kırsalında yer alan 14 kilometrelik Sarıgüzel – Kozludere grup yolunda genişletme ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Muhtar Navruz, “Başkanımız Hayrettin Güngör burayı ziyaret ettiğinde yolumuzun yapılacağı sözünü vermişti. Çalışmalar hızla başladı, Allah razı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım hizmet ağını güçlendiriyor. Bir süre önce Başkan Hayrettin Güngör tarafından ziyaret edilen Onikişubat ilçesinin kırsal mahallelerinden Sarıgüzel’de hummalı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sarıgüzel ve Kozdere başta olmak üzere birçok bölgeye ulaşım sağlayan toplamda 14 kilometre uzunluğa sahip arterde genişletme kazıları sürerken, zeminde de iyileştirmeler yapılıyor. Dağlık bir araziye ve yüksek bir rakıma sahip bölgede kazı çalışmaları devam ederken, stabilize (toprak) yolda asfaltlama çalışmalarının da kısa sürede başlaması hedefleniyor.

YOL ULAŞIMA AÇIK

Bir süre önce Sarıgüzel bölgesinde Kozludere Grup Yolu’ndan bağımsız bir arterde hava koşulları sebebiyle heyelan göçüğü yaşanırken, Büyükşehir ekiplerinin hızlı müdahalesi sonrası o yolda da ulaşım yeniden sağlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada bölgeye ulaşımda herhangi bir aksamanın olmadığı belirtildi.

BAŞKAN GÜNGÖR’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Sarıgüzel Mahalle Muhtarı Osman Navruz çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, yaklaşık üç ay önce burayı ziyaret ederek bölgemizdeki muhtarlarla bir araya geldi. 14 kilometrelik grup yolumuz için söz vermişti. Asfaltlanması için talimatı verdi, 2022 yılı yatırım programına alındığını söyledi. Şu an çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yollarımız açık, ekipler burada. Önce mahallem sonra şahsım adına başkanıma çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi. Vatandaşlar ise yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkürlerini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo