ÖZTUNÇ İLK FIRSATTA SOLUĞU MEMLEKETİNDE ALDI

ÖZTUNÇ İLK FIRSATTA SOLUĞU MEMLEKETİNDE ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç,teşekkür ziyaretleri ve ilçe danışma kurulu toplantıları için memleketine geldi.

20 Temmuz 2018 - 13:29

24 Haziran seçimleri sürecinde Kahramanmaraş topraklarını karış karış gezerek hemşerilerine hizmet sözü veren ve sandıklar açıldıktan sonra halkın yüksek teveccühü ile Milletvekili seçilen CHP’nin ‘Atom Karınca’sı Ali Öztunç, bitmek bilmeyen enerjisiyle Ankara-Kahramanmaraş arasında mekik dokuyor.

Mazbatasını aldıktan sonra Meclis’in yolunu tutan ve mola dahi vermeden vekillik mesaisine başlayan CHP’nin çalışkan ismi, İçişleri Komisyonu’na seçildi ve kısa süre içerisinde 5 soru önergesi vererek TBMM’ye de hızlı bir giriş yaptı.

İLK FIRSATTA MEMLEKETİNE GELDİ

Yoğun Meclis çalışmaları sonrası ilk fırsatta soluğu yine memleketinde alan veilçe danışma kurulu toplantıları için örgütleri tek tek gezen Öztunç, aynı zamanda seçim sürecinde çalışmalara omuz veren partililere de teşekkürlerini iletti.

Dün(19.07.2018) Göksun, Afşin, Ekinözü, Elbistan ve Nurhak’ta gündeme özel görüşmelerin yapıldığı danışma kurulu toplantılarına katılan Öztunç’un bugünkü programında ise Andırın, Türkoğlu, Pazarcık ve Çağlayancerit ilçeleri yer alıyor. Cumartesi günü saat 12.00’de il binasında basının karşısına geçecek olan Öztunç, yine aynı gün içerisinde il yönetim kurulu toplantısına iştirak edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo