ÖZTUNÇ, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

ÖZTUNÇ, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç,,,,,

21 Şubat 2019 - 14:41

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kahramanmaraş Milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak hemşerilerine hak ettikleri insanca yaşam hakkını bizzat sunabilmek adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yerel seçimlere az bir süre kala esnaf, çarşı ve sanayi ziyaretlerini arttırarak devam eden Millet İttifakı’nın Atom Karınca’sı Ali Öztunç, kendisine gösterilen ilgiyle adeta yıllardır halkın içinde yaptığı tarafsız siyasetin meyvelerini topluyor.

Uyku dışında günün her saatini çalışmaya ve vatandaşların arasında seçim sonrası Kahramanmaraş’ın yaşayacağı büyük değişimi anlatmaya ayıran Öztunç, bugün de Dukadiroğlu ilçesinde faaliyetlerine devam etti.

Sabah saatlerinde Yeni Sanayi Bölgesinde ziyaretlerde bulunan Öztunç’un bugün içerisinde Şeyh Adil Pazarı, Kapıçam, Tevekkili, Kocahar ve Yeniyurt mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya geleceği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo