ONİKİŞUBAT’IN BAHAR TURNUVASINDA DOSTLUK KAZANDI

ONİKİŞUBAT’IN BAHAR TURNUVASINDA DOSTLUK KAZANDI

Onikişubat Belediyesi Futbol Bahar Turnuvası tamamlandı. Fairplay ruhunun ön plana çıktığı turnuvanın finalinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünü mağlup eden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü şampiyon oldu.

23 Mayıs 2017 - 18:22

 

Onikşubat Belediyesi tarafından, personeller arasındaki iletişimi güçlendirmek ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlenen Futbol Bahar Turnuvası final müsabakaları ile son buldu.

Boğaziçi Arena Halı Saha’da düzenlenen turnuvaya, müdürlükler içerisinden 16 takım katıldı. Çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı grup maçları ve final müsabakalarının ardından, finalde Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü 3-1 mağlup eden İmar ve Şehircilik Müdürlüğü şampiyon oldu. Turnuvanın üçüncülük dördüncülük maçında ise Fen İşleri ve Etüt Plan Proje Müdürlü takımları karşılaştı. Sahadan 4-3 galip ayrılan Fen İşleri Müdürlüğü üçüncü, Etüt Plan Proje Müdürlüğü ise dördüncü oldu.

Final maçını seyreden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreni ile ilk dörde giren takımların kupa ve madalyalarını takdim etti.

Bu tür sosyal aktivitelerin kurum içerisindeki aile ortamını daha da güçlendireceğini ifade eden Başkan Mahçiçek, özellikle fair-play ruhu ile mücadele eden oyuncuları tebrik etti. “Onikişubat Belediyesi çalışanlarına da yakışan, centilmenliktir” diyen Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bu turnuvanın galibi ya da mağlubu yoktur. Hepsi bizim kardeşimizdir, hepsi bizim çalışanımızdır. Bu anlayış içerisinde bu kabil sportif müsabakaların, sosyal nitelikli diğer aktivitelerin, belediyemiz çalışanları arasındaki birliğe, bütünlüğe katkı sağlayacağına inanıyorum. Önümüzdeki aylarda inşallah fiziki çalışma imkanlarımız daha iyi hale geldiğinde sanat alanlarında da bizim arkadaşlarımız faaliyet gösterecektir. Diyelim ki musiki alanında çalışacaklar, diyelim ki tiyatro alanında çalışacaklar. Böylelikle hem günün yorgunluğunu atmış olacaklar hem de aramızdaki sevgiyi, muhabbeti, kardeşliği geliştirmiş olacaklar. Böyle bir turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen, düşüncesi olan bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bir kez daha söylüyorum bizim arkadaşlarımız arasında galip ya da mağlup yoktur.”

SAHADA NASIL MÜCADELE EDİYORSANIZ, KAHRAMANMARAŞ’IN GELİŞİP GÜZELLEŞMESİ İÇİN DE GAYRET GÖSTERİYORSUNUZ

Çekişmeli geçen maçta, oyuncuların sahaya yansıttığı performansı da beğendiğini ifade eden Mahçiçek, “Aslında burada nasıl mücadele ediyorsak, Kahramanmaraş’ın gelişmesi güzelleşmesi ve yaşanılabilir kentler sıralamasında daha iyi noktalara ulaşması, bir başka ifadeyle Onikişubat’ın marka bir belediye olması için gayret gösteriyorsunuz. İnşallah dönemin sonuna kadar Onikişubat’ı marka bir kent, marka bir ilçe yapacağınıza inanıyorum, güveniyorum. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, sağlık ve afiyet içerisinde ailenizle beraber hayat boyu mutluluklar diliyorum. Şimdiden de hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra Başkan Mahçiçek ve Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal ilk dörde giren takımların kupa ve madalyalarını takdim etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım
Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım
Kahramanmaraş'ta Ayşe Neva makama geçti,
Kahramanmaraş'ta Ayşe Neva makama geçti, "Güvenlik önlemlerimizi...
https://www.alexa.com/siteinfo