ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ, TEOG HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİNE SINAV...

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ, TEOG HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİNE SINAV SETİ HEDİYE ETTİ

Onikişubat Belediyesi, Şehit Haşim Yenigül Bilgi ve Kültür Evi’nde ücretsiz TEOG Sınavı Hazırlık Kurslarına katılan öğrencileri ödüllendirdi.

21 Mart 2017 - 18:16

Onikişubat Belediyesi tarafından hizmete açılan, Şehit Haşim Yenigül ve Şehit Duran Melemir Bilgi ve Kültür Evlerinde, öğrencilere yönelik ücretsiz TEOG Hazırlık Kursları başladı. Hizmet yelpazesinin öncelikli konuları arasında yer alan ve eğitime büyük önem veren Onikişubat Belediyesi, açtığı kurslarla da, dar gelirli ailelerin çocuklarını TEOG sınavlarına en iyi şekilde hazırlamayı amaçlıyor.

Öğrencilerin ilgisini artırmayı hedefleyen Onikişubat Belediyesi, Şehit Haşim Yenigül Bilgi ve Kültür Evi’ndeki TEOG Hazırlık Kursu’na kayıt yaptıran 85 öğrenciye kaynak kitap, yaprak test ve soru bankasından oluşan eğitim seti hediye etti. Öte yandan, yapılan ilk deneme sınavında dereceye giren ilk 5 öğrenciye ise yine Onikişubat Belediyesi’nin kültür hizmeti olan “İstiklalden İstikbale Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı” kısa filminin DVD’si ve kitap seti hediye edildi.

Hediyelerin takdim edilmesi için düzenlenen programda, öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, gençlerle tecrübelerini paylaştı. Gençlerden, planlı ve disiplinli bir çalışmayla sınav hazırlıklarına devam etmelerini isteyen Başkan Mahçiçek şöyle konuştu:

“Gençler ülkemizin hepinize ihtiyacı var. Türkiye Cumhuriyeti, siz ve sizin gibi pırıl pırılyavrularımızın omuzlarında yükselecek. Bunun için sorumluluklarınız büyük. Kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeli, bilgili, donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlanmalısınız. Bizler de en iyi şekilde yetişebilmeniz için gayret gösteriyor, bu fiziki mekanları hizmetinize sunuyoruz. İnşallah sizler de örfüne, adetlerine bağlı, saygılı, kendini en iyi şekilde ifade edebilen, insanlar olacaksınız. Böylelikle yarınlarımız bugünlerimizden çok daha güzel olacak. Sizlere güvenimiz sonsuz. Hepinize başarılar diliyor, her daim hem hizmetlerimizle hem de dualarımızla yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Allah yardımcınız olsun.”

Başkan Mahçiçek daha sonra, öğrencilere kitap setlerini hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo