Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

Hatay’ın Antakya ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü önce bir otomobile çarptı, ardından da bir markete ait asma ağacına çarparak durabildi.

16 Eylül 2020 - 00:38 - Güncelleme: 16 Eylül 2020 - 00:46

Hatay’ın Antakya ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü önce bir otomobile çarptı, ardından da bir markete ait asma ağacına çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, üzerine gelen otomobili korna sesleri sayesinde fark eden market sahibi ölümden kıl payı kurtuldu.

 Ölümden saniyelerle kurtuldu... Kontrolden çıkan araç ağaca çarparak durabildi - Hatay'da market sahibi üzerine gelen aracı korna sesi sayesinde fark etti

Hatay’ın Antakya ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü önce bir otomobile çarptı, ardından da bir markete ait asma ağacına çarparak durabildi. Çarpmanın şiddetiyle yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, üzerine gelen otomobili korna sesleri sayesinde fark eden market sahibi ölümden kıl payı kurtuldu. Kaza, ilçeye bağlı bağlı Narlıca Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 31 MA 7705 plakalı otomobilin sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce karşıdan gelen otomobile çarptı ardından da yol kenarında bulunan bir marketin asma ağacına çarparak durabildi. Kazada çarpmanın şiddetiyle yaralanan Suriye uyruklu sürücü hastaneye kaldırıldı. Diğer yandan, marketin güvenlik kameralarına anbean yansıyan görüntülerde, aracın üstüne geldiğini korna sesleri sayesinde fark eden market sahibi ölümden kıl payı kurtuldu.

https://youtu.be/XaxzmFi8xnk

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo