ÖĞRENCİLERİN SPOR PROGRAMI ’’YÜZDE BİR FUTBOL’’

ÖĞRENCİLERİN SPOR PROGRAMI ''YÜZDE BİR FUTBOL''

Başarıdan Başarıya Koşan Gençler, Önce Kendi Kanallarını Kurdular. Şimdi ise yayınlanacak programlar sırayla geliyor. Yüzde Bir Futbol isimli programın çekimleri tamamlandı.

07 Mart 2017 - 19:01

 

Başarıdan Başarıya Koşan Gençler, Önce Kendi Kanallarını Kurdular. Şimdi ise yayınlanacak programlar sırayla geliyor. Yüzde Bir Futbol isimli programın çekimleri tamamlandı. Salı günü Niğde Öğrenci TV YouTube kanalında yayında olacak.

Radyo ve Televizyon Programcılığı okuyan öğrencilerin bu güne kadar Kısa Film çalışmaları vs. yaptığına, kimi zaman ise ödevleri gereği veya ilgi duyanların bireysel olarak haber çekimleri yaptığına şahit olmuştuk. Niğde'de Ömer Halisdemir Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı 1.Sınıf 1.Öğretim okuyan, aynı zamanda bölüm başkanı Ömer Faruk Salman, ekip arkadaşlarından İlker Aydın, Kemal Onur  Atalay ve Tolga Yıldız'ın yaptıkları çalışmalar rakiplerine taş çıkartacak cinsten. Bu güne kadar, en azından okudukları şehirde yapılmayanları yapmaya devam ediyorlar. Şehirde yer alan güncel olayları haber yapıyorlardı. Şimdi ise bölümler arası oynadıkları futbol maçlarını kayıt altına alıp tıpkı bir spor programı şeklinde hem yorumlayacaklar. Hem özet halinde yayın yapacaklar. Maç öncesi ve maç sonu basın toplantıları derken ortaya çok renkli görüntüler çıkıyor.

Kahramanmaraş'lı Ömer Faruk Salman, Sivas'lı İlker Aydın, Kayseri'li Kemal Onur Atalay ve Ankara'lı Tolga Yıldız... Her biri ayrı memleketten buraya sadece başarmak için, okudukları bölümün hakkını vermek için geldiler. Her geçen gün farklı bir yenilik ile karşımıza çıkıyorlar.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Köy evleri inşaatında yangın
Köy evleri inşaatında yangın
Bacağını çapa motoruna kaptıran şahıs ağır yaralandı
Bacağını çapa motoruna kaptıran şahıs ağır yaralandı
https://www.alexa.com/siteinfo