Millete Hizmet Yolunda Nice Yıllara

Millete Hizmet Yolunda Nice Yıllara

ak parti’nin kuruluşunun 21. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan başkan güngör, “genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan liderliğinde

14 Ağustos 2022 - 13:04

ak parti’nin kuruluşunun 21. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan başkan güngör, “genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan liderliğinde, milletimiz için aşkla, gayretle, inançla hizmet etmeye devam edeceğiz. millete hizmet yolunda nice yıllara” dedi.

kahramanmaraş büyükşehir belediye başkanı hayrettin güngör, ak parti’nin kuruluşunun 21. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. başkan güngör mesajında, “cumhurbaşkanımız, genel başkanımız sayın recep tayyip erdoğan liderliğinde bu yıl partimizin kuruluşunun 21. yıldönümünü kutluyoruz. 21 yıllık süreçte sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan liderliğinde altyapıdan ulaşıma, eğitimden sağlığa tüm alanlarda çok önemli mesafeler alındı. önümüzdeki süreçte de genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan liderliğinde şehirlerimiz, ülkemiz ve milletimiz için aşkla, gayretle, inançla çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. bu duygu ve düşüncelerle, genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan liderliğinde daha nice işlere imza atacak ak parti‘mizin kuruluşunun 21. yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum. rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo