\r\n\r\n
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak halka hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini ifade eden Başkan Erkoç: “Halkımıza hizmetin en iyisi sunmaya gayret ediyoruz. Yaklaşan yaz ayları sebebiyle sıcaktan bunalan halkımızın gidip gezebilecekleri, piknik yapabilecekleri ve ailecek vakit geçirebilecekleri mekanların sayıları artırmak için gayret ediyoruz.
\r\n\r\nŞu ana kadar yaptığımız çalışmalar neticesinde büyük ölçekte 12 park ve dinlenme alanı ile 9 adet büyük mesire alanıyla halkımıza hizmete hazırız. Park ve mesire alanı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.
\r\n\r\nBüyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanı içerisinde
Millet Bahçemiz başta olmak üzere ikinci etap çalışmalarına başladığımız mesire alanlarını da tamamladığımızda park ve mesire alanımız 2 milyon metrekareye ulaşacak. Bu rakam sadece Büyükşehir Belediyemizin sorumluluğunda bulunan bölgeler için geçerlidir. İlçe belediyelerimizin de yaptığı park ve mesire alanlarını da hesaplarsak bu rakam 3 milyon metrekareyi bulmaktadır ki bu da şehrimizin yüzölçümünün dörtte birine denk gelmektedir” diye konuştu.
\r\n




