MEMUR VE İŞÇİ EMEKLİLERİ OKUMA SALONU AÇILIŞI

MEMUR VE İŞÇİ EMEKLİLERİ OKUMA SALONU AÇILIŞI

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek memur ve işçi emeklilerine yeni bir mekân kazandırdı. Memur ve İşçi Emeklileri Okuma Salonu açılışı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözücü Mahir Ünal

03 Haziran 2018 - 13:36

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek memur ve işçi emeklilerine yeni bir mekân kazandırdı. Memur ve İşçi Emeklileri Okuma Salonu açılışı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözücü Mahir Ünal, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Depgici, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Ak Parti İl Teşkilat üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta ilk olarak konuşma yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, bu memlekette yaşayan her bir vatandaşa fayda sağlamak istediğini belirterek, “ özellikle bu memlekete, bu ülkeye belli bir süre hizmet etmiş, sonra emekliliğini almış güzel insanların, belki bugüne kadar oturabilecekleri, sohbet edebilecekleri, okuyabilecekleri bir alan yoktu. Allah’ın izniyle bu alanı yaptık. Emeklilerimiz gelsin bu alanı kullansın” dedi.

Daha sonra vatandaşın Ramazan ayını tebrik eden Başkan Mahçiçek “ çocuklarınızla beraber kazasız belasız, nice böyle güzel günlerde beraber olmak ümidiyle, hepinize hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum” cümleleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal vatandaşın Ramazan ayını tebrik ederek, “ biz bu ülkede emeklilerimizin banka kuyruklarında hayatını kaybettiği günleri gördük. O emekli büyüklerimiz bırakın sağlık hizmeti almayı, bırakın sosyal güvenlik ağı içerisinde olmayı, ayda bir emekli maaşını almaya gittiğinde bankanın önünde saatlerce kuyruk beklerler ve her gün haberlerde emeklilerimizle ilgili kötü haberler görülür. Hamd olsun Türkiye bu kötü günleri geride bıraktı. Türkiye emeklisinin, hastasının, bakım hizmetine ihtiyacı varken bakım hizmeti alamadığı sıkıntıları günleri geride bıraktı” ifadelerini kullandı.

Gündemi değerlendirmesinin ardından Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, emekliler adına mutluluk duyduğunu ifade etti.

24 Haziran seçimlerine kadar birlik ve beraberlik mesajı veren Ünal “ Durmak yok yola devam” ifadelerini kullanarak, cümlelerini sonlandırdı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
https://www.alexa.com/siteinfo