KTM 2018 VESKİM İLE GÜÇLENİYOR

KTM 2018 VESKİM İLE GÜÇLENİYOR

Kimyasal Hammadde sektörünün önde gelen firmalarından Veskim, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın ana sponsorları arasında yerini aldı.

30 Haziran 2018 - 19:09

Kimyasal Hammadde sektörünün önde gelen firmalarından Veskim, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın ana sponsorları arasında yerini aldı.27-29 Eylül 2018 tarihleri arasında dördüncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı- KTM 2018, kurumlar ve sektör firmalarından yoğun destek görüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi desteği ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) işbirliği ile ECR Fuarcılık tarafından dördüncü kez düzenlenen fuar, bu yıl da tekstil sektöründeki son gelişmelerin adresi olmaya hazırlanıyor.

İplik, örgü, dokuma, teknik tekstil, boya-baskı, tekstil terbiye ve makine aksesuar & yedek parça sektörlerinden ulusal ve uluslararası teknoloji üreticilerinin katılımına ev sahipliği yapacak olan KTM 2018, ana sponsorları arasında yerini alan Veskim ile daha da güçleniyor.

Bu yıl ‘Endüstri 4.0’ teması ile teknolojide yeni çağın dinamiklerini bölge tekstilcileri ile buluşturmaya hazırlanan KTM 2018, Veskim sponsorluğunda sektördeki önemli yenilikleri sergileyecek. Uluslararası katılımcıların yanı sıra yerli üreticilerin, tekstil sektörüne yönelik son teknolojilerini görücüye çıkaracağı KTM 2018, Kahramanmaraş başta olmak üzere, Gaziantep, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Denizli, Bursa, Kayseri, Malatya, Adıyaman, Tekirdağ ve İstanbul gibi şehirlerden yaklaşık 10 bin ziyaretçi hedefliyor.

Sağladığı istikrar ile adından başarıyla söz ettiren Uluslararası KTM Fuarı, 27-29 Eylül 2018 tarihleri arasında Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezi’nde bir kez daha tekstil sektöründeki yatırımcılar ve teknoloji üreticileri için önemli iş bağlantılarının adresi olacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Babasının tabancası ile ağabeyini vurdu
Babasının tabancası ile ağabeyini vurdu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
https://www.alexa.com/siteinfo