KÖRFEZ DÖNER’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

KÖRFEZ DÖNER'DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Kahramanmaraş’ın Körfez döneri 3’üncü şubesini açtı. Körfez Dönerin Kampüs Şubesi, çok sayıda davetli ve vatandaşın katıldığı görkemli bir açılışla hizmete girdi.

12 Ekim 2019 - 17:17

22 YILDIR SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİNDEN

Körfez Döner’in kurucusu ve sahibi Ömer Kaplan, burada yaptığı açıklama da, kendilerini tercih ettikleri için tüm Kahramanmaraş’a teşekkür etti. Kaplan, sektörde 22 yıldır faaliyet gösterdiklerini ifade ederek Körfez Döner olarak 11 yıldır büyüyerek faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi.

Kaplan “Bayilik vermiyoruz, almıyoruz kendi emeğimizle öz sermayemizle şubelerimizi açıyoruz. 20 yıldan fazladır bu sektörde faaliyet gösteriyoruz. Üniversite, kampus şubemizi de hizmete açtık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimiz burada Kahramanmaraş kültürü ile buluşturduğumuz döner çeşitlerimizi yiyecekler. ‘’dedi.

TÜM ÜRÜNLERİMİZ BİRİNCİ KALİTE VE YERLİDİR

Ömer Kaplan, dönerde kullanılan hemen her ürünün yerli ve helal gıda olduğunun altını çizerek, kesilen etler ve müşteri memnuniyetine çok dikkat ettiklerini ifade etti.

Firmada bulundurdukları birçok ürünün günlük ve taze olduğunu anlatan Kaplan ‘’Firmalarımızda bulundurduğumuz tüm ürünlerimiz günlük ve tazedir. Herşey kendi imalatımızdır ve dışarıdan hiçbir ürün almıyoruz. Baharatı Kahramanmaraş’tan tavuklarımız helal gıda sertifikası olan firmalardan kullanıyoruz. Kahramanmaraş halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi tercih ettikleri için gurur duyuyoruz. Biz hemşerilerimizden razıyız inşallah onlarda bizden razıdır. 11 yıldır Körfez Döner olarak devam ettirdiğimiz serüvenimizde bizleri yalnız bırakmayan Kahramanmaraş halkına buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. ‘’


 

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Çeşitli suçlardan aranan 49 şahıs tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
Babalarını öldüren kardeşler tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo