KARA, DEVLETİMİZİN VE ORDUMUZUN YANINDAYIZ

KARA, DEVLETİMİZİN VE ORDUMUZUN YANINDAYIZ

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, Suriye’nin kuzeyinde icra edilen Barış Pınarı Harekatı’nda devletin ve ordunun yanında olduklarını söyledi.

17 Ekim 2019 - 21:57 - Güncelleme: 17 Ekim 2019 - 22:01

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara, Suriye’nin kuzeyinde icra edilen Barış Pınarı Harekatı’nda devletin ve ordunun yanında olduklarını söyledi. Kara, bu operasyonla Suriye’nin kuzeyinin terörden temizleneceğini ve bölgenin huzura kavuşacağını ifade etti.

Türkiye’nin sınır güvenliğini tehdit eden PKK-PYD-YPG ve DAİŞ terör örgütlerine karşı icra edilen operasyonlara destekler sürüyor. Birlik ve beraberlik konusunda ortaya koyduğu projelerle Kahramanmaraş’ta adından söz ettiren Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden de operasyonlarla ilgili açıklama geldi.
Dernek Başkanı Av. Celal Kara, sınır güvenliğimizi tehdit eden terör örgütlerine karşı yapılan operasyonların haklı olduğunu vurguladı. Kendi topraklarında yaşanan çatışmalardan kaçan Suriyelilere Türkiye’nin sahip çıktığını hatırlatan Kara, bölgenin temizlenmesiyle Suriyeli misafirlerinde birçoğunun kendi topraklarına döneceğini dile getirdi.
Başkan Kara, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi: “Her platformda mazlumun ve mağdurun yanında olan Türkiye, Suriye’de yaşanan zulümlere son vermek adına da üzerine düşeni yapmaktadır. Hem kendi sınırını tehdit eden hem de işgal ettiği topraklarda yaşayan halka zulüm yapan terör örgütlerinden kurtulmak adına devletimiz önemli bir karar almıştır. Bu karar neticesinde gözbebeğimiz olan ordumuz operasyona başlamış ve başarılı bir şekilde devam ettirmektedir. Adına Barış Pınarı dediğimiz bu operasyonu destekliyor, devletimiz ve ordumuzun daima yanında olduğumuzu dile getiriyoruz. Yaşlı, çocuk ve kadın demeden sivil halkı bombalayan bu hainlerin imha edilmesi için devletimiz gerekeni yapıyor ve yapmaya devam edecek. Bu süreçte bizler de tarihin her safhasında olduğu gibi devletimizin yanında dimdik durmalıyız. Ben değerli aile üyelerimiz adına Mehmetçiklerimize bu operasyonda başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo