KAR MÜCADELESİ 7/24 DEVAM EDİYOR

KAR MÜCADELESİ 7/24 DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları gece gündüz demeden 7/24 devam ediyor.

03 Ocak 2019 - 17:14

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kış çalışmaları kapsamında il genelinde yürüttüğü karla mücadele çalışmaları gece gündüz demeden sürüyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince gerek sorumluluk alanı içerisinde gerekse diğer alanlarda yürütülen çalışmalarda bir taraftan kar temizleme ve yol açma çalışmaları devam ediyor bir taraftan da yolda mahsur kalan vatandaşlar kurtarılıyor.

Yapılan çalışmalara ilişkin bir değerlendirmede bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Onur Erdi, ekiplerin 7/24 esasına göre görev yaptığına dikkat çekerek: “Büyükşehir Belediyesi olarak kış çalışmaları kapsamında ilimiz genelinde yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Kış çalışmaları kapsamında ilimiz genelinde diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Kar yağışı münasebetiyle yollarımızın kapalı olmaması ve ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için gayret ediyoruz. Buradan tüm sürücülere bir ricada bulunuyoruz. Lütfen kış lastiği olmayan araçlarla çok mecbur kalmadıkça yola çıkmasınlar” diye konuştu.

Öte yandan Andırın Geben Kargaçayırı yolunda mahsur kalan bir aile Fen İşleri Dairesi Andırın Şubesine bağlı ekipler tarafından kurtarıldı. Aile bu hizmetlerinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo