Kar Maskeli Hırsızlara Büyük...

Kar Maskeli Hırsızlara Büyük Operasyon!                          

Afşin'de çalıntı sigara ve Kakeşnikov tüfek ele geçirildi polis ekipleri gece yarısı Hırsızlık yapan kar maskeli hırsızları suçüstü yakaladı.

07 Ocak 2020 - 13:17

 Suç aletleri ile işyeri kapısını soygun amaçlı açmaya çalışan şahıslar devriye atan polis ekibine yakalandı.Olay, dün gece  Efsusturan Mahallesi Atlaskent Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. Marketin Kapısını suç aletleri ile zorlayan Kar Maskeli 4 hırsız devriye atan polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Hırsızlık suçlarından suç kaydı olan şüpheliler İlker D.(20), Ercan Ş.(22), Sinan P. (21) ve Mücahit Ç. (20) etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar suçunu itiraf etti.

Operasyonu genişleten Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri İlçede daha önce gerçekleştirilen başka bir hırsızlık olayını da aydınlattı. Daha önceki Hırsızlık olayına karıştığı bilgisine ulaşılan Gökhan Ş.(30) de yakalandı.

Aynı anda şüphelilere ait çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon yapan polis, Elbistan ilçesinde Gökhan Ş.'nin adresinde yaptığı aramada 1 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 17 Kaleşnikof mermisi ve 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi.

Şahıslarla bağlantılı bir adreste de 182 paket çalıntı sigara ele geçirdi. Şüphelilerden Ercan Ş.'nin kesinleşmiş hapis cezası da olduğu ortaya çıktı. 5 şüphelinin gözaltında sorgusu devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo