Kahramanmaraşspor Osman Bozkurt’la Ligde Kaldı

Kahramanmaraşspor Osman Bozkurt’la Ligde Kaldı

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta Mücadele eden Kahramanmaraşpor son haftalarda çıkışının sebebiyeti Teknik Patron Osman Bozkurt ve oyun yönetimi oldu.

06 Mayıs 2021 - 00:06

Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, kendi sahasında ağırladığı Ergene Velimeşespor’u 2-0 mağlup ederek düşmeme adına rahat bir nefes alan Kahramanmaraşspor, 7 haftadır üst üste aldığı mağlubiyetler sonrası talihsizliğini aşmayı başarmıştı.

12 Şubat stadyumunda 44. dakikada Emin, 56. dakikada Yakup Ramazan Zorlu’dan attığı gülle düşme potasından uzaklaşarak, puanını 34’e yükselten Kırmızı- Beyazlı ekipte moraller yerine gelmişti. Ardından evinde Sancaktepe maçında 24, 69, 90. Dakikalarda Burak Göksel, 45+3’te Emin Altunay ile 4-1’lik galibiyetle tamamlayarak Ligdeki yerini korudu ve Ligin son haftasında oynayacağı Amedsportif Faaliyetler maçına rahat çıkacak. Bu maçta Teknik adam Osman Bozkut Genç futbolculara forma şansı verecek.

“TAKIMA MORAL VE MOTİVASYON AŞILADI”

Biz buraya gelirken herşeyin farkındaydık ve bu bilinçle geldik diyen Tecrübeli Teknik Adam Bozkurt, “Geldiğimizde takım Psikolojik olarak, kafa olarak bitmişti. Biz gelir gelmez çocukları motive ederek sahada nasıl duracaklarını, alacakları pozisyonu ve Velimeşe maçındaki aldığımız net 2-0’lık skorla bunu gösterdik, oyun anlamında baktığın zaman rakibe pozisyon vermeyen bir Kahramanmaraşspor vardı. Rakibi da alanda yakaladığımız 2 pozisyonu gole çevirip 2-0’la maçı kazanmasını bildik. Ardından ise Sancaktepe maçı ile galibiyet perçinleştirdik” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo