KAHRAMANMARAŞSPOR FUTBOL AKADEMİSİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ...

KAHRAMANMARAŞSPOR FUTBOL AKADEMİSİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Çalışmalarını yaklaşık 40 sporcu ile Kahramanmaraşspor tesislerinde 6-13 yaş grupları arasında  sürdüren Kahramanmaraşspor Futbol Akademisi hakkında,  Altyapı Koordinatörü ve Futbol Akademisi  direktörü Paşa Ali Haydaroğlu...

27 Haziran 2018 - 18:01 - Güncelleme: 06 Temmuz 2019 - 17:26

Çalışmalarını yaklaşık 40 sporcu ile Kahramanmaraşspor tesislerinde 6-13 yaş grupları arasında  sürdüren Kahramanmaraşspor Futbol Akademisi hakkında,  Altyapı Koordinatörü ve Futbol Akademisi  direktörü Paşa Ali Haydaroğlu ile Futbol Akademisi Gelişim Antrenörü Sedat Toptaş Maraştaspor Gazetesine açıklamalarda bulundu.
Kahramanmaraşspor'un eski futbolcularından olan şimdi ise Kahramanmaraşspor Akademi Futbol Okulu Direktörü olan Paşa Ali Haydaroğlu,'' 2018 Kahramanmaraşspor Akademi öncelikle camiamıza bütün halkımıza ve sporseverlere hayırlı uğurlu olsun. Tabi bu projede emeği geçen Sayın Başkanımız Fatih Mehmet Ceyhan ve Hakan Ceyhan Başkanımıza yine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 

2018 itibariyle Kahramanmaraşspor Akademi faaliyete geçmiştir, Çalışmalarımız  haftada üç gün  40 ögrenci ile Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri, devam ediyor.

 Sayımız şuanda 40 sporcu, tabi inşallah temennim bu oyuncularımızın sayısının çoğalması, Kahramanmaraşspor bu anlamda daha aktif hale gelmesi bu proje bu anlamda çok değerli bir proje, İnşallah bunu en kısa zamanda daha hareketli bir şekilde devam ettiriz diye düşünüyorum.


U15, U16, U17 ve U19 takımlarına şeçme yapacağız

 Hocam Akademi ligler ile ilgili bir broşür gördük, bu broşür hakkında bilgi verirmisiniz, sorusuna ise  Paşa Ali Haydaroğlu,''Akademi ligi geçen sezon bazı sıkıntılar yaşadık. 
Bu sezon onlar tekrarlanmaması adına geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamama adına orda bir hemde kulübümüze yeni oyuncular kazandırmak adına bir hamleler yapacağız.

 Bu da temmuz ayı içerisinde muhtemelen bazı yaş kategorilerinde seçmelerimiz olacak, bunu da sizin aracılığınızla burdan da belirtmiş olayım, buradan bütün halkımız, sporseverlerin bunu dikkate alsınlar. 

U15, U16, U17 ve U19 takımlarına  liginde oynatmak için oyuncular belirleyeceğiz, seçmeler yapacağız. Burda sizin aracılığınızla bütün halkımıza paylaşalım'' dedi.

Toplu halde nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğretiyoruz

Futbol Akademisi Gelişim Antrenörü Sedat Toptaş ise,'' Bizim burdaki amacımız çocuklara toplu halde futbolun en temel bilgilerine inerek toplu halde nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğretiyoruz. 

Teknik açıdan da en temel top kontrolü, pas isabetleri, şut isabetleri onları eğitmeye çalışıyoruz. 

Birinci hedefimiz sporcu ahlaklı genç yetiştirmek, İkinci hedefimiz bunun temelden başladığını her zaman her yerde söylüyoruz. 

Ona uygun çalışmalar yapmak inşallah önümüzdeki dönemlerde Kahramanmaraşspor altyapı olarak çok kaliteli yerlere gelecek, bizler de bunla gurur duyacağız,''dedi.


Kayıtları devam eden Kahramanmaraşspor Futbol Akademisinde, 6-13 yaş gruplarındaki sporcuları kayıt yaptırmak isteyenler  Altyapı Koordinatörü ve Futbol Akademisi  direktörü Paşa Ali Haydaroğlu ile irtibat kurabilirler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
“İYİ Belediyecilikle Esnafımız Rahatlayacak”
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede bulundu!
Dr. Selahaddin Can, aracına çarpan motosikletlilere ilk müdahalede...
https://www.alexa.com/siteinfo