Kahramanmaraşspor’dan Transfer Atağı

Kahramanmaraşspor'dan Transfer Atağı

Afyon Kampında Hazırlıklarını sürdüren TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da imzalar atılmaya başlandı. Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraşspor 3 futbolcuyu daha renklerine kattı.

30 Ağustos 2022 - 12:38 - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 - 12:42

Afyon Kampında Hazırlıklarını sürdüren TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da imzalar atılmaya başlandı. Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraşspor 3 futbolcuyu daha renklerine kattı.

Daha önce Teknik patron ve Teknik ekibe ima attıran Kahramanmaraşspor futbolcu transferinde de atağa kalktı. Kadrosunu geliştiren Kahramanmaraşspor bir yandan lige hazırlanırken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta bir futbolcuya imza attıran kırmızı beyazlılar, dün Malatya ekibi Yeşilyurtsporda forma giyen Caner Yılmaz’ı, Hendeksporda forma giyen Mustafa Salış’ı ve Hacettepe forması giyen Batuhan Arda Özdemir'i kadrosuna kattı.

CANER YILMAZ İMZAYI ATTI

Afyon Kampında transfer ataklarını sürdüren Kahramanmaraşspor Orta saha oyuncusu Caner Yılmaz 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 2022-2023 Sezonunda 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, son olarak Malatya Yeşilyurt Belediyespor forması giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Caner Yılmaz ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Caner Yılmaz, Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da 33 maçta forma giydi. 02 Ocak 1991 tarihinde Gümüşhane'de dünyaya gelen Caner Yılmaz, Malatya Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü, İçel İdmanyurdu Spor Kulübü, Çankaya Futbol Kulübü, Etimesgut Belediyespor, Pazarspor, Nazilli Belediyespor, Ankara Demirspor, Menemen Spor, Tokatspor, Hacettepe, GMG Kastamonuspor ve Gençlerbirliği formaları giydi.  Profesyonel futbol kariyerinde 326 maça çıkan Caner Yılmaz, 22 gol attı.

MUSTAFA SALIŞ KAHRAMANMARAŞSPOR’DA!

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor Hendeksporda forma giyen Mustafa Salış ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.23 yaşındaki Forvet oyuncusu Mustafa Salış Afyon Kampında takıma katılarak çalışmalara başladı. 23 yaşındaki Forvet oyuncusu Mustafa Salış ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Mustafa Salış, Hendekspor'da 26 maçta 5 gol attı. 14 Nisan 1999 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Mustafa Salış, Hendek Spor Kulübü, Gülbahçe Spor Kulübü ve Bursa Yıldırım Spor Kulübü formaları giydi.  Profesyonel futbol kariyerinde 60 maça çıkan Baran Basut, 11 gol attı.

BATUHAN ARDA ÖZDEMİR’DE İMZALADI

2022-2023 Sezonunda 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, Batuhan Arda Özdemir'i kadrosuna kattı. TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, son olarak Hacettepe forması giyen 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu Batuhan Arda Özdemir ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Batuhan Arda Özdemir, geçen sezon Hacettepe'de 8 maçta forma giydi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Kahraman Şehrimiz İçin Aşkla Çalışacağız”
Başkan Görgel: “Kahraman Şehrimiz İçin Aşkla...
Afşin'de Kaldırım İşgaline Son
Afşin'de Kaldırım İşgaline Son
https://www.alexa.com/siteinfo