Kahramanmaraşlı Altın Kızlar gözünü 2. Lige dikti

Kahramanmaraşlı Altın Kızlar gözünü 2. Lige dikti

Kahramanmaraş’ta yıllar önce beton zeminde hentbola başlayan ve yeni dönemde Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü çatısı altında bir araya gelen Altın Kızlar Bölgesel Terfi Liginden 2. Lig için hazırlıklarını sürdürüyor.

07 Ekim 2021 - 23:22

BESYO mezunu genç 7 kişi Kahramanmaraş Genç Nesil Bilişim Spor Kulübünü kurarak 7’den 70’e spor yaptırmayı amaçlayan Altın Kızlar, şampiyonluğu hedefliyor.

Gaziantep’te 6-8 2021 tarihleri arasında Grup Müsabakalarına giden ve tecrübe yumağı oluşturarak Hentbolda tarih yazmak isteyen Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Derneği Altın Kızlarla 2. Lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Başkanlığını Osman Doru, As Başkanlığı’nı M. Mahfuz Erkan, Genel Sekreterliğini Berkay Bozoğlu, Muhasip (Sayman) Yusuf Geyik, Medya Sorumlusu Zeynep Kerküt, Gençlik sorumlusu olarak Mehmet Oğulluk ve Gülnur Akgöz yaptığı Genç Nesil Bilişim Spor Kulübü Derneği Hazırlıklarını, Merkez1 Kapalı Spor Salonunda yapıyor.

“BİZ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını dile getiren Kahramanmaraş Gençlik ve spor İl Müdürü Cemil Boz, “Bu tesisler sizin, bu tesisler sizlerle coşacak. Sizler olmazsanız bu tesislerin anlamı yok. Bizler sizlerin hizmetkarıyız Bu Noktada Kulübünüzün bütün tekliflerine açığız ve bizi rahat bırakmayın projelerinizi her zaman bekleriz. Bizler bu şehre tesis anlamında hala yapılmasını istediğimiz bu da olsun dediğimiz tesisler var. Su sporları merkezi ile çok özel bir konuma geliyoruz. Kahramanmaraş kent merkezi ve ilçeler spor tesislerine kavuşmaya devam ediyor. Çağlayancerit, Ekinözü, Elbistan, Andırın, Afşin, Türkoğlu, Pazarcık gibi Kahramanmaraş'ın bütün ilçeleri spor salonu ve ışıklandırmalı futbol sahalarına kavuştu. Kahramanmaraş son yıllarda yapılan ciddi çalışmalar neticesinde bugün bambaşka bir noktaya geldi. Yaptığımız çalışmalar ışığında Bakanlığımızın ve Kahramanmaraş Milletvekillerimizin de ciddi destekleri sayesinde bugün şehrimiz spor tesisi zengini oldu. Hala ek bütçeler ve yeni çalışmalar ile atılımı sürdürmeye devam ediyoruz. Kahramanmaraş her şeyin en iyisine layık. Ben buradan özellikle Sayın Mahir Ünal ve Sayın Valimize sonsuz teşekkür ediyorum. Kendileri şehrimizin eksik ve ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalışmaya devam ediyorlar. Yeni spor tesisleri için çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Ekinözü, Nurhak, Çağlayancerit gibi tesisi olmayan ilçelerimizde bugün ışıklandırmalı tesislere kavuştular ve kavuşmaya devam ediyoruz. İlçelerimizin de eksiklerini tamamlayarak sportif faaliyetlerini üst seviyeye çıkaracağız. Sizlerde Hentbol kategorisinde başarıya ulaşıp şehrimize farklı bir değer kazandıracaksınız biz Gençlik ve spor İl Müdürlüğü olarak yanınızdayız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin Nişanesidir”
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin...
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
https://www.alexa.com/siteinfo