Kahramanmaraş’ta Yeni Mali Müşavirler Göreve Başladı

Kahramanmaraş’ta Yeni Mali Müşavirler Göreve Başladı

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası stajını tamamlayan 68 Mali Müşaviri için ruhsat töreni düzenledi. 

03 Aralık 2021 - 22:57

Törene, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Atilla Sarıyıldız, İş İnsanları, Mali Müşavirler ve gazeteciler katıldı.

Program, Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Atilla Sarıyıldız ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör açış konuşmasıyla başladı.

Ardından kürsüye gelen TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kaptanoğlu, “Gerçekten son dönem özellikle de pandemi döneminde kamu maliyesinin aksamamasında, örneğin bir kısa çalışma ödeneğinin hayata geçmesinde ve vatandaşların ceplerine girmesinde çok büyük fedakarlıkla çalışmaktılar meslektaşlarımız. Pandemi döneminde sağlık çalışanlarımızı alkışladık, fakat bugün bu salondan dönemi büyük fedakarlıkla üstesinden elemeye çalışan değerli meslektaşlarıma da alkış istiyorum” diye konuştu.

“TBMM her meslek grubu için gerektiğinde ek mesai sarf ediyor”

Daha sonra söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal ise, “Kamu Maliyesine ciddi destek sunan kutsal bir mesleğin ve meslek erbabının toplantısındayız. Böyle bir toplantıda bir siyasetçinin hangi konular ile ilgili mesaj vermesi ayrı bir konudur. TBMM her meslek grubu için gerektiğinde ek mesai sarf ediyor. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmayacaktı. Fakat bugün milletvekillerimiz sağlık çalışanlarımız için Gazi Meclisimizde ek mesai yapıyorlar. İnşallah güzel kararlar alınacaktır” şeklinde konuştu.

Tören, mali müşavirlere ruhsatların verilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo