Kahramanmaraş’ta silahlı 8 kişi yakalandı

Kahramanmaraş’ta silahlı 8 kişi yakalandı

Kahramanmaraş’ta yasa dışı silah kullanımına ilişkin polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 8 silah ele geçirildi.

25 Eylül 2021 - 15:19

Alınan bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde silah taşıyan, silah kullanan ve silah kullanmaya teşebbüs eden 8 şüpheliyi 8 adet silahla birlikte suçüstü yakalandı. Çok sayıda adrese de baskın yapan polis ekipleri, havaya ateş ederken suçüstü yakalanan 2 kişi, sokak üzerinde silah taşırken 3 kişi suçüstü, ikametinde, aracında ve işyerinde silah ele geçirilen 3 kişi yakaladı. Toplamda 1 adet ruhsatlı tabanca, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 5 adet kurusıkı tabanca olmak üzere toplam 8 adet silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Ayrıca, park ve bahçelerde yapılan denetimlerde 3 şahıs üzerinden suçta kullanılabilecek bıçaklar ele geçirildi. Bu bıçaklara el konularak, şahıslara emre aykırı davranıştan işlem yapıldı. Silahla yakalanan 8 kişi hakkında adli ve idari İşlem yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ateşli silahlarla vatandaşlarımızın huzur ve sükunetini bozan, havaya ateş eden şahıslara yönelik etkin mücadele yürütülerek, vatandaşların can ve mal güvenliği için her türlü tedbirin alınmaya devam edileceği ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin Nişanesidir”
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin...
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
https://www.alexa.com/siteinfo