Kahramanmaraş’ta İşitme Engelli Çift Aşklarını Dünyaya...

 Kahramanmaraş’ta İşitme Engelli Çift Aşklarını Dünyaya Duyurdu

Kahramanmaraş’ta doğuştan işitme engelli 23 yaşındaki Pınar Gönülşen ile yine doğuştan işitme engelli 28 yaşındaki Abdullah Sabbah, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

11 Temmuz 2021 - 23:19

Dulkadiroğlu ilçesi Şeyhadil Mahallesi’nde ikamet eden Pınar Gönülşen, 2 yıl önce arkadaşları vasıtasıyla İstanbul’da terzilik yapan Abdullah Sabbah ile tanıştı. İşaret diliyle anlaşan ikili, bir süre sonra evlilik kararı aldı ve durumu ailelerine bildirdi. Ailelerinin de onayıyla nişanlanan çift, kısa bir süre önce düğün hazırlıklarına başladı. Mutlu çift, ikametlerinin önünde düzenlenen düğün töreniyle evliliğe ilk adımı attı.

Düğün töreninde kızı Pınar Gönülşen’in mutluluğunu paylaşan babası Orhan Gönülşen, “Bugün bizim en mutlu günümüz. Kızım Pınar Gönülşen ile damadımız Abdullah Sabbah’ın hayatlarını birleştirdikleri gün. Bir kız babası olarak çok mutluyum. Çocuklarımızı çok zor şartlarda yetiştirdik. Onlar, işitme kayıplarından dolayı hayatta daha fazla bir mücadele içine girdiler. Allah’ım bu mutlu günleri bize gösterdi. İnşallah bir ömür boyu da mutluluklarına şahit oluruz” dedi.

Pınar Gönülşen’in annesi Birgül Gönülşen ise, “Çocuklar, bir arkadaşları vasıtasıyla tanıştılar. Ve arkadaşlıkları nikah masasına kadar vardı. Rabbim utandırmasın inşallah. Darısı tüm engelli çocuklarımızın başına. Rabbim her engelli kız annesine telli duvaklı evden çıkarmayı nasip etsin inşallah” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo