Kahramanmaraş’ta Hakemler ve Gözlemciler Yeni Sezonu Açtı

Kahramanmaraş’ta Hakemler ve Gözlemciler Yeni Sezonu Açtı

Kahramanmaraş Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kahramanmaraş'ta Yeni Sezonu Açtı.

21 Ekim 2021 - 00:23

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen sezon açılış töreni Vali Saim Çotur Atletizm Sahasında gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış töreni, TFFHGD Kahramanmaraş Başkanı Adem Şahan, İl hakem kurulu başkanı Şaban Nedirli ve diğer katılımcıların konuşmaları ile devam ederken Törende konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi 7. Bölge sorumlusu Kadir Tozlu, Kahramanmaraş hakemliğini daha üst seviyelere taşımak için çalıştıklarını söyledi. Konuşmacıların ardından Eski Hakemlere ve Hakemlikten Gözlemciliğe Geçen hocalara plaket takdim edildi.

“SPORUN TAVAN BİRLİKLERİ TAM KADRO YER ALDI”

Açılış törenine Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu üyesi 7. Bölge sorumlusu Kadir Tozlu, 7. Bölge bölgesel kurul üyesi Mehmet Nevzat Adal, Kahramanmaraş Futbol il temsilcisi Ali Kazancı, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Ekrem Karaoğlan ve yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Boz, Pazarcık  Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Arguz, Pazarcık Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Dağlı, Türkiye Futbol antrenörleri derneği Kahramanmaraş şube başkanı Mesut Çanak, Saha komiserleri Derneği Başkanı Fatih Dağ, Kahramanmaraş Sahada ilkyardımcılar derneği Tüm Hakem ve gözlemciler katıldı.

Kahramanmaraş’ta Faal olarak görev yapan hakem ve gözlemciler Akşam yemeği sonrasında bölgesel hakemliğe terfi eden Yahya Yenen'e, Bölgesel yardımcılığına terfi eden Halil İbrahim Şahan ve İsmail Çiriş'e kokartları takıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin Nişanesidir”
“Çanakkale Zaferi, Milletimizin Birliğinin ve Beraberliğinin...
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Arıkan’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
https://www.alexa.com/siteinfo