Kahramanmaraş Milli Mücadelenin Yüz Akıdır

Kahramanmaraş Milli Mücadelenin Yüz Akıdır

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Av. Celal Kara, Kahramanmaraş’ın ortaya koyduğu mücadelenin milli mücadelenin yüz akı olduğunu söyledi.

12 Şubat 2020 - 12:45

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Av. Celal Kara, şehrin ortaya koyduğu mücadele ruhuna dikkat çekti.

Kurtuluş savaşına hazırlanan Türk milletine Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun büyük bir heyecan ve umut verdiğini anlatan Kara, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Milli mücadele ruhu gelmiş geçmiş tüm Maraşlıların benliğinde en derinlerde durmaktadır. Bugün bizler büyük bir gururla taşıdığımız istiklal madalyasını gelecek nesillere bu ruh ile aktarıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin de bu emaneti en sağlıklı bir şekilde kendilerinden sonraki nesillere aktaracağına inanıyoruz. Bu büyük gururu coşku içerisinde kutlamakta önemlidir. Bu noktada etkinliklerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın himayesinde büyük katkı sağlamaktadır. Bu konudan dolayı da duyduğumuz memnuniyeti ayrıca dile getirmek istiyorum. Ben bu vesileyle başta milli mücadele kahramanlarımız olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo