Kahramanmaraş’lı İzcilerden, Kan Bağışına Destek

Kahramanmaraş’lı İzcilerden, Kan Bağışına Destek

Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği, Kızılay’ınbaşlattığı kan bağışı kampanyasına kayıtsız kalmayarak destek oldu.

11 Mayıs 2020 - 02:53

Türk Kızılayı’nın azalan kan stokları için “Haydi #kandostum sıra sende”sloganı ile Gençlik STK’larını kan bağışına davet ettiği kampanyaya, Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği,İzci liderleri ve gönüllüleri ile kan bağışlayarak destek oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Ahmet Özkul; Kızılay’ımızın Gençlik STK’larımız için “Haydi #kandostum sıra sende”sloganı ile başlatmış olduğu kampanyayı duyar duymaz İzci lideri ve gönüllüleri ile paylaştıklarını, kan verip hayat  kurtarmak için, kan verecek durumda olanlarla iftar sonrasında Kahramanmaraş Kan Bağışı Merkezinde bir araya gelerek, kan bağışında bulunduklarını belirtti.

Özkul; Türkiye’mizin böyle günlerde dayanışmasının daha da önemli olduğunu belirterek, kan bağışının çok önemli bir vatandaşlık görevi olduğunu, ertelenemeyeceğini söyleyerek, bu görevi yerine getirmekten gurur duyduklarını ifade ederek, kampanyaya katılan İzci lideri ve gönüllülerine teşekkür etti.

LİDER GENÇLİK DERNEĞİ mensupları sosyal mesafe kurallarına uyarak gecenin geç saatine kadar kan vermeye devam etti.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
https://www.alexa.com/siteinfo