KAHRAMANMARAŞ KURBAN BIÇAĞI İSTANBUL’DAN DÜNYAYA İHRAÇ...

KAHRAMANMARAŞ KURBAN BIÇAĞI İSTANBUL’DAN DÜNYAYA İHRAÇ EDİLECEK!

Kahramanmaraşlı esnaf 30 yıldır faaliyet sürdürdüğü İstanbul da Elbistan da dede mesleği bıçakçılığı İSTOÇ toptancılar çarşısında M.AKSU markasıyla tescil ettirdi.

14 Ağustos 2018 - 19:31

Kahramanmaraşlı esnaf 30 yıldır faaliyet sürdürdüğü İstanbul da Elbistan da dede mesleği bıçakçılığı İSTOÇ toptancılar çarşısında M.AKSU markasıyla tescil ettirdi. Kurban bayramı öncesi Maraş Bıçağı’nı tanıtmak ve kurban kesenlerin tercihi olabilmek için kampanya yaptı.

İstanbul Toptancılar Çarşısı İSTOÇ 26.Ada 18-20 numara da 30 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Aksu Spot mağazasının yöneticileri Mehmet Aksu&Mehmet Aksu kuzenler Kahramanmaraş Elbistan da dede mesleği bıçakçılığı uluslar arası bir marka yapabilmek için üretime başladılar. Önceki gün gazetemiz muhabiri Eyüp Kadir Kılcı’nın adresinde ziyaret ettiği M.AKSU Bıçakları marka tescilini yapan Mehmet Aksu, önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Kurban Bayramına özel kampanya yaptıklarını söyledi. M.AKSU Bıçakları tercih edecek hemşehrilerimize 1 adet bıçakta hediye edilecek. Birinci kaliteli çelikten üretilen M.AKSU Bıçakları 18 TL olduğunu belirtirken kurban kesiminde lazım olan tüm alet ve edevata doğrudan ulaşabilir kesenizi düşünebilirsiniz. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo