Kahramanmaraş’ın Adını ‘Hair Fast’ Yarışmasıyla...

Kahramanmaraş’ın Adını ‘Hair Fast’ Yarışmasıyla Duyurdular

Kahramanmaraş'ın altın makası, Türk Milli Takım Üyesi ve Dünya birinciliğine sahip olan Ahmet Veysel, Kahramanmaraş’a önemli bir organizasyonu daha kazandırdı.

28 Mart 2022 - 23:59

Kahramanmaraş'ın altın makası, Türk Milli Takım Üyesi ve Dünya birinciliğine sahip olan Ahmet Veysel, Kahramanmaraş’a önemli bir organizasyonu daha kazandırdı. Şehrin en kaliteli saç stilisti olan Ahmet Veysel Yırtıcı, ‘Hair Fast’ yarışmasının genel koordinatörlüğünü yaparak Kahramanmaraş’ın adını bir kez daha duyurmuş oldu.

Kahramanmaraş, Pazar günü önemli bir organizasyonun ev sahipliğini yaptı. ‘Kahramanmaraş Hair Fast Türkiye Yarışıyor’ temalı yarışmada Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen berber ve kuaförler, hayal gücüyle süslediği ve geliştirdiği saç modeliyle birbirleri ile yarıştı.

32 ilden toplan 60 yarışmacının katıldığı ‘Hair Fast’ yarışmasında berber ve kuaför sanatçıları, hünerlerini jüri üyelerine kanıtlamaya çalıştı ve organizasyonda güzel ve ilgi çekici tasarımlar ortaya çıktı.

“Kahramanmaraş’taki yarışmanın savaşa hayır logosuyla yapılmasını çok anlamlı buluyorum”

Programda katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün Kahramanmaraş’ta berberler odamızın öncülüğünde buradaki genç kardeşlerimizden, hem berberler hem kalfalar arasında bir tıraş yapılması yapıldı. 32 ilimizden berberlik mesleğini icra eden yarışmacılar katılıyor. 60’ın üzerinde yarışmacı var. Ben öncelikle organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Hem mesleğinin verdiği sorumlulukla hem de sanatını konuşturarak şehrin değerine değer katan Ahmet Veysel Yırtıcı, program hakkında bilgiler verdi. Yırtıcı konuşmasında “Organizasyonumuz erkek kuaför saç kesim ve şekillendirme üzerine bir yarışma. Yaklaşık olarak 32 ilimizden 60 yarışmacı şu an buradalar. Bireysel saç kesim ve tasarım yarışmasında serbest stil çalışıyorlar. En iyi, en güzel saç tasarımı yapan kişi birincilik ödülünü alacak ve akabinde puanlama usulü ile jürilerimiz puanlama yapacak. Tabi jüri üyelerimiz çok iyi ve kaliteli isimlerden oluşuyor. Benim Kahramanmaraş’a bir ahde vefa borcum var ve bu organizasyonu Kahramanmaraş’a kattığımız için mutluyuz ve heyecanlıyız. Tabi ki Kahramanmaraş’ın cesaretli genç kuşak meslektaşlarımız da buradalar. Onlarda burada yeteneklerini sergileyecekler ve ben onların cesaretlerinden ötürü kutluyorum. Genç nesillere daha temiz, daha nitelikli bir gelecek bırakmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Genç meslektaşlarımız ustalarını örnek almalıdır ve gerçek kişilerden eğitim alsınlar. Bu meslekte eğitim alan kişilere sesleniyorum, gerçek kişileri örnek alsınlar, bu işte usta olan kişilerin izlerinden gitsinler. Burada serbest stil yarışması yapıyoruz. Yarışma sürecini erkek kuaförlerine bıraktık ve gelecek zamanlarda kadın meslektaşlarımız için de yarışmalar düzenleyeceğiz. Şimdilik bu organizasyonda serbest stil saç kesim ve şekillendirme yarışmacıları var. Bu yarışmaya katılan 12-13 tane Kahramanmaraşlı meslektaşımız var ve ben onlara teşekkür ediyorum medeni cesaret gösterdikleri için” dedi.

Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Özkömeç ise, “Kahramanmaraş Berberler, Kuaförler ve Güzellik Merkezleri Odası olarak Kahramanmaraş’ta ilk defa düzenlenen Fair Fast yarışmasını ilk defa düzenledik. Bu yarışmaya 32 ilden 60 yarışmacı ve 8 çevre illerden oda başkanlarımız geldi. Meslek büyüklerimiz, duayenlerimiz ve genç meslektaşlarımız da bizleri yalnız bırakmamak için buraya geldiler. Bu organizasyonu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve yaklaşık 2 ay önce göreve gelirken vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kendi yönetimimi, meslektaşlarıma ve bu organizasyonun genel koordinatörlüğünü yapan Ahmet Veysel Bey’e teşekkür ediyorum. Her şey güzel şehir için her şey bu güzel mesleğimiz için. Hem gelecekteki bayrağı devredeceğimiz genç meslektaşlarımız için hem de bugünlerde kanayan yaramız olan savaş için bir koreografi düzenleyeceğiz. Yarışmacılarımıza ufak ödüllerimiz, katılım belgeleri ve sertifikalarımız var ve onları vereceğiz. Bunun yanı sıra ilk 3 sırayı alan yarışmacılarımıza büyük, orta ve küçük altınlarımız olacak. Ayrıca sponsorlarımız tarafından verilen destekle de hediye çekleri vereceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Sanko Okulları Öğrencisi Yüzme Yarışmasında İl Birincisi Oldu
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
Kalp Sağlığınız İçin Düzenli Kontrollerinizi İhmal Etmeyin
https://www.alexa.com/siteinfo