ISVEA’DAN BUĞU YAPMAYAN AYNALAR

ISVEA’DAN BUĞU YAPMAYAN AYNALAR

Banyolar, evin en rahatlatıcı vekişisel mekanlarının başında geliyor.

07 Eylül 2018 - 13:23

Banyolar, evin en rahatlatıcı vekişisel mekanlarının başında geliyor. Günün yorgunluğunu attığımız bu yaşam alanlarında hayatı kolaylaştıran,tüm detayları düşünülmüş fonksiyonel tasarımlar ön plan çıkıyor. İtalyan ISVEA’nınantiFog teknolojisiyle geliştirdiği buğu yapmayan aynaları, şık tasarımı ve işlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor.

Aynalar, banyolar için olmazsa olmazlar arasında. İhtiyaç olmanın dışında özellikle küçük banyoları olduğundan daha geniş gösterme özelliğine sahip aynalar, farklı tasarımlarıyla banyo dekorasyonu için de son derece önemli bir detay. Şık ve zarif tasarımları sayesindebir dokunuşla banyoların havasını değiştiren aynalarda en çok aranan özellik isebuğu yapmaması.

ISVEA’nınantifog teknolojisi kullanarak hayata geçirdiğibanyo aynaları, arka tarafına yerleştirilen rezistans sayesinde banyo sırasında ve sonrasında yüzeyde buhar oluşmasını ve böylelikle su izi ve lekelenmeyi de engelliyor. Aynaların aynı zamanda su ve nemden etkilenmeyen LED aydınlatma seçenekleri de mevcut.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo