İSAR DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN TEŞEKKÜRÜ

İSAR DERNEĞİ’NDEN RAMAZAN TEŞEKKÜRÜ

Henüz kurulalı bir yılını dolduran Kahramanmaraş İsar Derneği, 2019 Ramazan ayı boyunca yaşadıkları yoğun bereket nedeniyle, başta Türkiye olmak üzere

11 Haziran 2019 - 17:28

Henüz kurulalı bir yılını dolduran Kahramanmaraş İsar Derneği, 2019 Ramazan ayı boyunca yaşadıkları yoğun bereket nedeniyle, başta Türkiye olmak üzere Yemen, Gazze, Somali, Sudan, Fildişi Sahili ve Suriye gibi bir çok ülkede mazlum gönüllere umut olan bağışçılarına ve hamiyetperver Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.

Kahramanmaraş İsar Derneği Başkanı Ali Şenel yayınladığı teşekkür mesajında: “Hamiyetperver kardeşlerimizin büyük cömertlikleriyle, Kahramanmaraş İsar Derneği olarak yoğun bir Ramazan çalışması gerçekleştirdik,  Başta Türkiye’miz olmak üzere,  Yemen, Somali, Gazze, Sudan, Fildişi Sahili ve Suriye’de on binlerce mazlum biçare ailelere ulaştık. Bereketli bir Ramazan-ı Şerif idrak ettik ve bayrama kavuştuk. Ramazan iftarları ile gönül sofraları kurduk.

Kardeşlerimizden aldığımız kumanyalar, gıda paketleri, bayramlık kıyafetler, yatak ve battaniyeler, mutfak setleri, şükür kurbanları emanetlerini yine onlar adına mazlum kardeşlerimize ikram ettik. On binlerce yetim, mağdur ve mazlum kardeşlerimizin sofralarına, gönüllerine ve dualarına ortak olduk. Öncelikle bizlere böylesine hizmeti lütfeden Rabbimize hamd ediyor,  bundan sonra da hayra vesile olan hayrı yapan gibidir düsturuyla gönül ve umut köprüleri kurmaya devam edeceğimizi bildirerek, Ramazan çalışmalarımıza emek veren, destek olan, vesile olan bütün hamiyetperver kardeşlerimize yürekten şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo