İLİMİZDE İLK DEFA KARETE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YAPILIYOR

İLİMİZDE İLK DEFA KARETE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YAPILIYOR

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi 2016- 2017 Yılı Faaliyetleri Kapsamında Karete

27 Nisan 2017 - 13:06

 

 Genç Erkekler(A-B) Kız-Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları Türkiye genelinden 46 İlde 591 sporcunun katılımıyla ilimizde bir ilk olarak 28-30 Nisan 2017 tarihlerinde Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

            İlimizde ilk olarak yapılacak olan Şampiyona öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı “ 2017 yılı itibari ile birçok ulusal ve uluslararası Şampiyonayı ilimizde gerçekleştirdik. Sadece spor turizmi olarak bu yıl içerisinde Nisan Ayına kadar yapılan Şampiyonalarda yaklaşık 5 bine yakın misafiri ilimizde ağırladık. Bu ilimizin tanıtımı için çok önemli bir rakam çok şükür bu yapılan organizasyonların hepsinde de kazasız belasız bir şekilde tamamladık ve gelen sporcuları hem sportif anlamda hem de konaklama konusunda sıkıntısız bir şekilde ilimizden uğurladık. 2017 Yılı sonu itibari ile Merkez Spor Kompleksi içerisinde yer alan Merkez Spor Salonumuz tamamlandığında gelecek sezon ilimize daha fazla müsabaka alacağız ve bu sayı iki katına çıkarmayı planlıyoruz. Türkiye Karete Şampiyonasının da ilimizde ilk defa yapılaması bizi ayrıca memnun etmiştir. 28-30 Nisan 2017 Tarihleri arasında Karate Türkiye Birinciliği müsabakalarına ev sahipliği yapıyoruz. 46 ilden 591 Sporcu ve Bunun yanında Antrenör idareci ve aileleri ile birlikte bu hafta sonu ilimizde bine yakın misafiri ağırlayacağız. Gelecek olan tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, Şampiyonada Başarılar diliyorum. “ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
Adıyaman'daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu
Büyükşehir, Zararlılarla Mücadele İçin Gece Gündüz Sahada
Büyükşehir, Zararlılarla Mücadele İçin Gece Gündüz Sahada
https://www.alexa.com/siteinfo