HANEFİ MAHÇİÇEK; GÖNÜLLERİ KIRMADIK, REKORLAR KIRDIK ‘’

HANEFİ MAHÇİÇEK; GÖNÜLLERİ KIRMADIK, REKORLAR KIRDIK ‘’

Ak Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi Mart Ayı Toplantısı gerçekleştirildi.

02 Nisan 2018 - 18:51

Ak Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi Mart Ayı Toplantısı gerçekleştirildi.Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil,Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Cemil Turan Özdöşemeci ve teşkilat üyelerikatıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okuması ile başlayan program, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel’in konuşmasıyla başladı. Görgel konuşmasında çalışmalarından bahsederek, 2019 seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Görgel, 2016,2017,2018 ve 2019 yıllarını baz alarak şu açıklamalara yer verdi.

Fırat Görgel ‘’2019’da Onikişubat Şaha Kalkacak’’

‘’Her yıl çalışmalarımızın üzerine biraz daha eklemeler yaparak, 2019 seçimlerini zaferle yaşayacağımıza inanarak, gayret etmeye devam ediyoruz. Bunun için Onikişubat İlçesi olarak mahallelerimizi 19 bölgeye ayırıp, her bölgede bulunan koordinatörlerimizle birlikte çalışmalarımıza ivedi bir şekilde devam ediyoruz.

Aynı zamanda komisyon toplantılarımızı da eksiksiz yapıyoruz. Üye çalışmaları bizler için çok önemli. 2016 yılında yaşadığımız hain darbe olayından dolayı FETÖ ile iletişimi bulunan birçok kişiyi eleyerek bütün bağlantılarımızı kestik. Ve daha sonra birçok iletişim araçlarını kullanarak üye sayımızı arttırdık. Yine 2017 yılında da bu yönde çalışmalarımızı arttırarak, üye sayısında ciddi bir artış gerçekleştirdik.

2018 yılında 236 mahallede Yönetim Kurulu Toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra ki dönemde mahallelerde girilmemiş ev kalmasın istiyoruz. Özellik muhtarlarımıza da buradan çok teşekkür ediyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar ve destek oldular. Muhtar ziyaretlerimize de aralıksız devam ediyoruz.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onikişubat Belediye Başkanımıza,yardımcılarına, müdürlerine ve çalışanlarına isteklerimiz doğrultusunda bizi geri çevirmedikleri ve her zaman destek oldukları için çok teşekkür ediyorum.2019 yılı bizler için çok önemli ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz ve inşallah 2019 yılında zafer üstüne zafer kazanarak Onikişubat bölgesini şaha kaldıracağız..

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, hizmet ettiği dönem sürecinde ‘’Gönülleri Kırmadık, Rekorlar Kırdık’’ sözlerine yer vererek, şöyle konuştu.

‘’Değerli yoldaşlarım, bu ülkenin etrafı kuşatılmış ve bu kuşatılmışlıkta bizlerin nefsine hâkim olması lazım. Ak Parti iktidar olursa, Cumhurbaşkanımız SayınRecep Tayyip Erdoğan Beyefendi idaresinde ve koordinatörlüğünde inanıyorum ki, bu ülkenin geleceği çok daha iyi olacaktır. Ama buna nefsani duygularla zarar verirsek, Cenab-ı hak mutlaka bunun hesabını bizden soracaktır. Bu yüzden adımlarımızı çok dikkatli atmamız gerekir.

1974 tarihindeki Kıbrıs Barış Harekâtını bizim yaşımızda olanlar daha iyi bilir. Ekonomi sadece 3 gün dayanabilmişti. Ama Fırat Kalkanı Harekâtı ve şimdi sınırlarımızı korumak adına gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı’nda askerlerimiz aylardır savaşıyorlar. Ama gördüğünüz gibi bu ülkenin ekonomisi dimdik ayakta. Ne döviz ne de başka değerler uçuyor. Ve ülkenin 15 yıllık bu muazzam yönetimi büyük liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevk ve idaresinde çok daha sağlam zeminde Allah’a şükür.

Öte yandan Zeytin Dalı Harekâtı’nda bulunan askerlerimize içinde çörek, fıstık ezmesi, badem şekeri ve küçük şişe zemzemin de bulunduğu 15 bin paket hediyeler gönderdik. 12 bin tane de iç çamaşırı ve çorap gönderdik. Çünkü oralarda askerlerimizin çamaşır değiştirme imkânı yoktu. Ve bunun karşılığında manevi açıdan o kadar güzel karşılıklar aldık ki, bombalara isimlerimiz yazılarak, teşekkür edildi. O kahramanlar bu ülkenin geleceği için, bizlerin güvenliği için oralarda savaşıyorlar.

 Rahmetli Özal profesyonel askerlik sistemi getirelim demişti. Ve parayla asker savaşmaz cevabı gelmişti. Ama bugün baktığınız zaman, ordumuzun büyük bir kısmı profesyonel askerlerden oluşuyor ve ülkeleri, milletleri için savaşıyorlar. İşte bu ülkeyi tanımayanlar var ya, bugüne kadar da hep tanımakta zorlandılar. Dolayısıyla milletin de onlara itibar etmediği o kesimler, bu milleti henüz tanıyamamışlardır.

Onikişubat Belediyesi olarak sadece o yaptığımız hizmetlerle rekor kırmadık, devletten aldığımızın iki kat daha fazlasıyla memleketimize hizmet gerçekleştirdik. Amacımız bu ülke ve memlekette yaşayan insanlarımızın yaşam seviyesini daha yüksek noktalara taşımaktı. Kahramanmaraş’ımızda yaşayan insanlarımız, yaşam standartları bakımından uluslararası ölçekte çok daha iyi noktalara taşınacaktır demiştik. Tabi bunların içinde siyaseten de rekorlar vardı. Son referandum da Erzurum ve Kahramanmaraş % 74 civarı oranlarıyla eşit gibiydi. Ama o %74 rakamlarını iyi analiz etmek lazım. Bizim Kahramanmaraş’ımız %74 orandaydı ama bizim memleketimizin nüfusu 1 milyon 100’dü. Erzurum’un nüfusu ise 700 bin. Büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin sevk ve idaresinde, milletvekillerimizin ve siz değerli teşkilatımızın gayretleriyle Onikişubat orada da bir rekor kırdı. Kahramanmaraş %64 ile başladığı 2014 seçimlerinde, nüfusu ile değerlendirdiğimizde %80 oranında Türkiye’nin birinci sırasında yer alıyor. Bunda sizlerin büyük emeği var, Allah sizlerden razı olsun. Kahramanmaraş Kurtuluş Savaşı’nın ve Ak Parti siyasetinin önderi ve olmaya da devam edecek. Hepinize emekleriniz için yürekten gönülden saygılar sunuyorum ve teşekkür ediyorum.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in konuşmasının ardından sahneye davet edilen Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Debgici, önemli olanın koltuk sevdası değil, hizmet sevdası olduğuna dikkat çekti. Yaptıkları hizmet karşılığında aldıkları tek cümlenin ‘’Allah razı olsun’’ olduğunu ifade eden Debgici, bu cümleyi duydukça daha çok güçlendiklerini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo