GÜNGÖR; SIRT SIRTA VERİP TÜRKOĞLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

GÜNGÖR; SIRT SIRTA VERİP TÜRKOĞLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Türkoğlu ilçesini ziyaret etti.

27 Ocak 2019 - 14:22

İlk olarak AK Parti ilçe binasında Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş’u ve asaleten ilçe başkanlığı görevine atanan Veli Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sonrasında ise AK Parti İl ve İlçe Teşkilâtı üyeleriyle birlikteMilliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Ardıç ve yönetimini ardından esnaf ziyaretleri ve son olarak da Miilet Meydanı içerisinde bulunan Millet Kıraathanesinde genç mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek hasbihal ettiler.

 Cumhur İttifakı Adayı Hayrettin Güngör Konuşmasında; “Türkoğlu ilçemize tekrar bir ziyarette bulunduk. Tabi bu ziyaretimiz İlçe Başkanımız Veli Ünlü’nünvekaletten olan görevini asaletene görevlendirmesiydi ve aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı Osman Okumuş, kardeşimizde tekrar aday gösterildi.  Bunun için de bir tebrik ziyaretinde bulunduk. Tabi öncelik olarak Cumhur ittifakımızın kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu ilçe başkanlığını ziyaret ettik. Teşkilat üyelerimiz ve başkanlarımızla birlikte esnaf gezisinde bulunduk.

TÜRKOĞLU’LU HEMŞEHRİLERİMİZİN ÇOK SICAK KARŞILAMASINI GÖRDÜK

Güzel bir gündü gerçekten Türkoğluluhemşerilerimizin sıcak karşılamasını gördük. İnşallah Türkoğlu için çok iyi olacak. Hemşerilerimiz bu görevi bu yetkiyi bize verirse Osman başkanımla sırt sırta verip Türkoğlu için çalışacağız. Diyerek konuştu.”

Cumhur ittifakının Türkoğlu ilçesi Belediye Başkan adayı Osman Okumuş ise konuşmalarına; “AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ile birlikte Türkoğlu ilçemizde bir dizi temaslarda bulunduk.

AK Parti ilçe başkanımız yeni seçilmişti ona hayırlı olsun temennisinde bulunduktan sonra bizlere her zaman desteğini esirgemeyen Türkiye’nin bekası için destek veren Mhp ilçe başkanlığını başkanımla beraber ziyaret ettik.

Esnaf ziyaretlerimiz oldu. Tabi bu ziyaretlerde önemli olan ilçe belediye başkanlığında büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde Türkoğlu’ndan en büyük desteği biz vermek istiyoruz kendilerine Göksun’un kuzeyin havası soğuk burası güney havası sıcak inşallah bu sıcaklığı inşallah sandıkta Hayrettin abiye büyük bir destekle vereceğiz.

Gece gündüz Kadın kollarımızla, gençlerimizle ilçe başkanımızla çalışacağız Türkoğlu her zaman olduğu gibi Büyükşehir Belediye başkan adayımıza da en  büyük desteği verecektir. Diyerek konuştu.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo