GÖKSUN’DA ŞİŞİK AİLESİ YARDIM BEKLİYOR!

GÖKSUN’DA ŞİŞİK AİLESİ YARDIM BEKLİYOR!

Göksun ilçesi Büyükkızılcık mahallesinde yaşayan Erol Şişik kendisi gibi engelli eşi ve 3 çocuğu ile birlikte kendilerine ait olmayan bir evde yaşıyor.Kullandıkları Ev Kış şartlarında yaşam şansı vermeyecek durumda olduğundan Büyükkızılcık Derneği tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

02 Kasım 2019 - 18:13

Göksun ilçesi Büyükkızılcık mahallesinde yaşayan Erol Şişik kendisi gibi engelli eşi ve 3 çocuğu ile birlikte kendilerine ait olmayan bir evde yaşıyor.Kullandıkları Ev Kış şartlarında yaşam şansı vermeyecek durumda olduğundan Büyükkızılcık Derneği tarafından yardım kampanyası başlatıldı.Gelen ilk yardımlar ile yeni evin temeli atılırken,evin tamamlanması ve kullanıma açılması için Yardım kampanyasının devam ettiği bildirildi.

Göksun Haber Merkezi olarak yerinde gördüğümüz ihtiyaç sahibi Şişik ailesi hayırseverlerden yardım beklediklerini ifade ederken Bu kış ayını kendi evlerinde ve normal yaşayabilecekleri bir ortamda geçirmek istediklerini söylediler.

Mutfak,Oturma Odası,Kiler gibi 3 odadan oluşan ve  kış şartları için hiç uygun olmayan bu evde yaşam çok zor. Kendilerine ait olmayan ve ev sahibi tarafından da sürekli evden çıkmaları istenen Şişik ailesi için Buyukkizilcik Derneği yeni bir ev yapmak için kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Göksun Belediyesi 1.5 ton demir ve 1 kamyon kum verdi. Beton ve işçilik masrafları ise Dernek tarafından  akrabaları sayesinde karşılandı ve  Yeni evin temeli atıldı. Evin Tamamlanması için acil malzemeye,maddiyata ve ev eşyalarına ihtiyaç var.

Bu konuda duyarlı hemşehrilerimize ihtiyacımız var.

Göksun Büyükkızılcık Yardımlaşma Derneği Hesap Numarası

 

TR85 0001 0003 3376 0157 5150 01 ZİRAAT BANKASI GÖKSUN ŞUBESİ

(İrtibat: Dernek Başkanı Aslan bey 0 507 755 69 61)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo