Goalball Turnuvasında Şampiyon İstanbul Bogaziçi

Goalball Turnuvasında Şampiyon İstanbul Bogaziçi

Türkiye’de ilk defa 2021-2022 Sezonu Turged Cup Kahramanmaraş Erkekler Goalball Turnuvasında 4 günlük mücadele sonucunda şampiyonluğa İstanbul Bogaziçi ekibi ulaştı.

30 Mayıs 2022 - 01:04

Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonunda gerçekleşen 8 ilden 14 takımın katılım sağladığı müsabakalarda heyecan dolu anlar yaşandı.  Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Organizasyonu ile düzenlenen 8 İl, 14 Takım ve 37 Bayan 200’3 yakın Erkek Sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Turged Cup Kahramanmaraş Goalball Erkekler Turnuvası’nın birincisi İstanbul Boğaziçi takımı oldu.

4 gün süren ve birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda sonrası dereceye giren takımlara madalya ve Kupaları takdim edildi.

Program sonrası açıklama yapan Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Boz, Gönülden Gören Sporcuları Ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek şunları söyledi; “Kahramanmaraş bir ilke ev sahipliği yaptı ve burada konaklamalar noktasında Yurtlarımızda sporcuları ağırladık, Osman Sayı Spor Salonunda da güzel bir misafirperverlik sergileyerek kazasız belasız bir turnuvanın sonuna ulaştık. Bu tür Turnuvalar Kahramanmaraş’ın tanıtımı açısından çok önemlidir. Bugün burada 8 ilden sporcuları ağırlamak ve onların spor yapmalarını sağlamak bizim için gurur vericidir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ise, her alanda engelli vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle Hareket Etmek Olacak”
Başkan Görgel: “Anahtarımız; Tebessüm ve Sorumluluk Bilinciyle...
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
Dulkadiroğlu’ndan Turan Mahallesinde Parke Çalışması
https://www.alexa.com/siteinfo