GENÇLİK HAFTASINDA ÜLKÜ OCAKLARI’ NDAN ÇOCUK EVLERİ...

GENÇLİK HAFTASINDA ÜLKÜ OCAKLARI' NDAN ÇOCUK EVLERİ SİTESİ'NE ANLAMLI ZİYARET

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin KAYIŞ Gençlik Haftası münasebetiyle Çocuk Evleri sitesine ziyaret gerçekleştirdi.

27 Mayıs 2018 - 14:54

Site Müdürü Halit BEKÇİOĞULLARI ile çocuklar hakkında görüşme yapan Hüseyin KAYIŞ sözlerinde:" Bugün burayı ziyaret etme amacımız çocuklarla aramızda sarsılmaz bir dünya kurabilmek ve yıkılması söz konusu dahi olmayan güçlü bir kardeşlik ilişkisinin temellerini atmaktır. Sahip olduğumuz değerlerin korunması ve geleceğe ışık olabilmesi birbirimize duyduğumuz sevgi, saygı ve muhabbetten geçmektedir. İnsanlara kötüyü aşılamak kolaydır ancak bağımlısı olunduğu takdirde kötüden vazgeçmek mümkün değildir. Güzeli ve doğruyu aşılamaya gelince belki zor olacaktır ve hatta çok zor olacak, zaman alacaktır. Fakat biz kolay olan kötüyü aşılamaktan değil zor ve zaman alıcı olan dürüstlüğü, dik duruşu ve doğruluğu aşılamaktan yanayız." İfadelerini kullandı.

UMUTSUNUZ, AYDINSINIZ, GELECEKSİNİZ

Gençlere yanlarında olduklarını ve bir ağabeyleri olduklarını ifade eden KAYIŞ:"Siz gençler umutsunuz, aydınsınız, geleceksiniz. Sizleri yanlışa değil doğruya yönlendirmek biz ağabeylerinizin görevidir. Yalnız değilsiniz, biz ağabeyleriniz olarak yanınızda olacak, sizleri her daima koruyacak ve kollayacağız. Siz gençlere emanet olan bu vatanı korumak, bu bayrağı sonsuza dek göklerde dalgalandırmak, İstiklal Marşı'nı nerede olursa olsun ayakta söyletecek,  şerefeden ezan seslerinin devamlı yükselmesini sağlayacak olanda sizlersiniz. Okuyun, okutun, öğrenin ve öğretin. Birbirinize karşı muhabbetinizi arttırın. Biz buradayız, sizlerin yanındayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz."dedi.

Yapılan faaliyetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Hüseyin KAYIŞ çocuklarla sohbet edip onları dinledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo