GENÇ MÜZİSYENİN İLK ALBÜMÜ MÜZİKSEVERLERİN BEĞENİSİNE...

GENÇ MÜZİSYENİN İLK ALBÜMÜ MÜZİKSEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

Türk pop-rock müziğinin genç kuşak adaylarından Gökhan Bölükçü, ilk albümü ‘Senin Gibisi’ ile müzik piyasasına Arpej Müzik etiketiyle giriş yaptı. Bu kapsamda ilk klip de albümde yer alan slow parçalardan ‘Ayrılmam’a geldi.

30 Haziran 2017 - 11:29

 

Türkiye’nin önemli müzisyenlerinden Kıraç ve Bertuğ Cemil’in de düetleriyle destek verdiği albüm, aşk temasını, hem hüzün hem de sevinç perspektifinden ele alıyor.

‘Maxi single’ tarzındaki çalışmada 2’si düet olmak üzere 5 şarkı yer alıyor. Müzik direktörlüğünü Türkiye’nin önde gelen aranjörlerinden Cengiz Köroğlu’nun üstlendiği albümde, birbirinden güzel eserler yer alıyor. Hakan Parlakgümüş ve Metin Arıgül gibi usta isimlerle de çalışan Bölükçü, müzikseverlerin karşısına ilk olarak ‘Ayrılmam’ şarkısıyla çıktı. Söz ve müziği İlkay Göçmen’e, düzenlemesi de genç sanatçıya ve Cengiz Köroğlu’na ait olan slow şarkının klip çekimleri tamamlandı. Dihat Kaya’nın yönetmenliğini yaptığı ve sanatsal bir temanın tercih edildiği klip, kısa bir süre önce de Netd etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Şarkı, müzik kanallarında da yerini almaya başlıyor.

İki Müzik Devi Düetleriyle Destek Oldu

Bölükçü’ ye albümünde iki büyük sanatçı da düetleriyle destek oldu. Kıraç’la ‘Hüzün Sisleri’, Bertuğ Cemil’le de ‘Elbet Yanarsın’ isimli şarkıları birlikte seslendiren Bölükçü’ nün albümünde, ‘Senin Gibisi’ ‘Ayrılmam’ ve ‘Yirmili Aşklar’ isimli de birer şarkı yer alıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo