GEBZE’DE YAŞAYAN KAHRAMANMARAŞLILAR DİKKAT

GEBZE’DE YAŞAYAN KAHRAMANMARAŞLILAR DİKKAT

Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde yaşayan Kahramanmaraşlılar bir araya gelerek Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği’ni kurdular.

09 Mayıs 2018 - 19:42

Türkiye’nin birçok yerinde Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz kurumsallaşarak bir araya geliyorlar. Bunun son örneği Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde geçekleşti. İstanbul ile Kocaeli (İzmit) illerinin arasında bulunan sanayi tesisleri ile büyük bir önemi bulunan Gebze ilçesinde birçok Kahramanmaraşlı hemşerimiz bulunuyor. Gebze de yaşayan Kahramanmaraşlılar bir araya gelerek Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği’ni kurdular.

            Gebze ve Çevresinde Yaşayan Kahramanmaraşlılara Mesaj

            Derneğin kuruluşu hakkında açıklamalarda bulunan Adem Oktay; “Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurulmasını akrabalık bağlarının yanında, hemşerilik bağlarının güçlenmesini sağlar. Güzel şeyler yapmak, şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek, hayırlı işlere vesile olmak niyetindeyiz bu amaçlaGebze Kahramanmaraşlılar Derneği kurduk. Hemşerilerimize duyurulur.

            Yeni kurulan Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği teşkilatında Yönetim Kurulu BaşkanıÂdemOktay, Başkan YardımcılarıZekeriyaTopuzoğlu veSüleyman Demircan, Emrah Gözel, Muhasebe Sorumlusu Seyfi Küçük, Ahmet Gözel, sosyal faaliyetler sorumlusu Mahmut Ünlü, diğer kurucu üyeler ise Mehmet Yıldırım, Muammer Karadağ, Mehmet Perçem, İsmail Ramazanoğlu, Fazlı Sarıaslan, Haydar Usta, Ali Temiz, Veli Danacı’dan oluşuyor.

            Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği ile ilgili bilgi almak isteyenler Ahmet Gözel ile 05355911288 numaralı telefondan irtibata geçebilirler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Arkadaşlarına pusu kuran şahsın otomobili kundaklandı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Husumetli olduğu arkadaşlarına pusu kurdu: 1 ölü, 1 yaralı
https://www.alexa.com/siteinfo