Erbakan’dan buluntu’ya ziyaret!

Erbakan’dan buluntu’ya ziyaret!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu’ya‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

05 Nisan 2023 - 22:44

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu’ya‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.
Art arda yaşanan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve ekibi, temasları kapsamında KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’yu ziyaret etti. Genel Merkez MKYK Üyeleri Davut Güloğlu, Zülküf Şeker, İl Başkanı Mehmet Dere, KMTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sadi Kır, Muhittin Çınar ile Meclis Üyeleri Mustafa Ceylan ve Ahmet Çıkrıkçı’nın da katıldığı ziyaretteBaşkan Buluntu, Erbakan’a kentte yaşanan depremle ilgili bilgiler aktardı. Özellikle depremin sanayi ve ticaret alanlarında bıraktığı hasarla alakalı konuların konuşulduğu ziyarette yaraların sarılmasına yönelik atılacak adımlar ele alındı.

 

ERBAKAN: AMACIMIZ BİR AN ÖNCE YARALARIN SARILMASINA VESİLE OLMAK
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, deprem sonrası Kahramanmaraş’taki ekonomik duruma ilişkin KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu’dan bilgi aldıklarını belirterek, şunları söyledi: “Kahramanmaraş’taki ziyaretlerimiz kapsamında kıymetli Başkanımız Mustafa Buluntu nezdinde Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Dün Hatay’da, bugün ise Kahramanmaraş’ta ziyaretlerimize devam ediyoruz. Amacımız bir kez daha bölgedeki insanımızın derdine ortak olmak, bir kez daha geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerimizi iletmek ve aynı zamanda da teşkilatlarımızın hayata geçirdiği Çadırkentleri ziyaret etmek. Buradaki depremzede kardeşlerimizle birlikte Mübarek Ramazan ayında birlikte olmak istedik. Bu doğrultuda Ticaret ve Sanayi Odamızdayız. Başkanımızda Kahramanmaraş’taki üretimin, sanayinin, ticaretin yeniden eski günlerine dönmesi için yapılması gerekenlerle ilgili bizleri bilgilendirdi. İnşallah Yeniden Refah Partisi olarak bu talepleri gündeme getirip çözülmesi için gereken adımların atılmasına vesile olmak istiyoruz.”
 

BULUNTU: OLDUKÇA VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU
Oldukça verimli bir toplantı olduğunu ifade eden KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu ise konuşmasında şunları kaydetti: Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve ekibi ziyaretimize geldiler. Kendilerine ilimizde yaşanan depremle ilgili bilgiler aktardık. Oldukça verimli geçen bu toplantı da hem Kahramanmaraş’ın sorunlarını hem de iş dünyamızın sorunlarını dile getirme fırsatı bulduk. Öte yandan hazırlamış olduğumuz eylem planını anlattık ve raporlarımızı sunduk. İnşallah faydalı olur diye düşünüyorum ve Sayın Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan nezdinde Yeniden Refah Partisi heyetine ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo