Epilepsi Hastası Emin Yardım Bekliyor

Epilepsi Hastası Emin Yardım Bekliyor

Doğuştan epilepsi hastası Emin’in ailesi çocuklarının tedavisi için yetkililerden destek bekliyor

19 Mart 2020 - 13:44

Kahramanmaraş’ta ‘epilepsi’ hastası 10 yaşındaki Emin Kaba'nın ailesi evlatlarının sağlığına kavuşması için yardım bekliyor.
Dulkadiroğlu ilçesi Kanuni Mahallesi'nde yaşayan Ali ve Sabiha Kaba çiftinin 4 çocuğundan ikincisi olan Emin, epilepsi hastası olarak dünyaya geldi. Ekonomik durumunun iyi olmadığını ve inşaatta çalıştığını söyleyen Ali Kaba, oğlunun bir an önce sağlığına kavuşmasını istedi.
Doktorların oğluna yüzme, bisiklet ve robot tedavisi uygulanması gerektiğini belirten baba Ali Kaba, “Çocuğumuz doğumdan bu yana epilepsi hastası. 4-5 yıl çocuğumuzun tedavisini sürdürüyoruz ve çevre illerdeki hastanelere götürdük. Doktorlar, çocuğumuzun iyi bir fizik tedavi alırsa yürüyeceğini söylüyor. Fizik tedavi merkezi olmadığından tedavimizi yaptıramıyoruz. Mecbur şehir dışına götürmemiz gerekiyor. Elimizden geldiği kadar götürüyoruz. Doktorların bir diğer tavsiyesi ise yüzme, bisiklet ve robotla tedavidir. Malum hayat şartları da zor olduğu ve inşaatta çalıştığım için yeterli olmuyor. Yetkililerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
Anne Sabiha Kaba ise, “Çocuğumla zamanımız zor geçiyor. Hırçın ve sürekli ağlıyor. Aynı zamanda yürüyemiyor ve konuşamıyor. Beslenmesi de iyi değil ve yemekleri yiyemiyor, su içemiyor. Altını değiştirmekte zorlanıyorum. Çocuğumun bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Durdurulan otomobilde uyuşturucu çıktı: 3 kişi tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
Adana'da sahte kadın avukat tutuklandı
https://www.alexa.com/siteinfo