EN ÇOK KONUŞULAN SEREN SERENGİL OLDU

EN ÇOK KONUŞULAN SEREN SERENGİL OLDU

Magazin dünyasının  öne çıkan isimleri açıklandı …

02 Mart 2018 - 17:55

Geçtiğimiz ay magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri belli oldu. Medya Takip Ajansı Interpress’in yazılı basın ve internette yapmış olduğu incelemeye göre Şubat ayının en çok konuşulan ismi Seren Serengil oldu. Hakkında 3 gün zorlama hapis kararı çıkmasının ardından cezaevine giren ünlü sanatçı ile ilgili geçtiğimiz ay yazılı basın ve internete 4 bin 235 haber yansıdığı tespit edildi.

Magazin sayfalarında en fazla gündem olan isimlerden biri de özellikle sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşım ve yorumlarla gündemden düşmeyen Demet Akalın oldu. Güzel ve başarılı şarkıcı ile ilgili geçen ay medyada 3 bin 284 haber çıktığı belirlendi. Üçüncü sırada ise baba olacağını açıklayan Tarkan yer alırken, seslendirdiği “Beni Çok Sev” şarkısının çalıntı olduğu iddiaları da gündemi bir hayli meşgul etti. Mega Star hakkında geçen ay internet ve yazılı basında 3 bin 244 haber çıktığı tespit edildi.

Şubat ayında en çok konuştuğumuz isimlerden biri, gazetelere vermiş olduğu röportajların yanı sıra yapmış olduğu çeşitli açıklamalar ile de gündemde olan İbrahim Tatlıses olurken, ünlü isim ile ilgili geçen ay medyaya 2 bin 422 haber yansıdığı belirlendi. Geçen ay sanat dünyasının öne çıkan isimleri arasında yer alan Orhan Gencebay, Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) yönetim kurulu başkanlığı görevinden istifa ederken yapmış olduğu açıklamalar ile medyanın gündemine oturdu. Ünlü sanatçı ile ilgili geçen ay yazılı basın ve internette 2 bin 385 haber çıktığı tespit edildi. Geçen ayın magazinde öne çıkan diğer isimleri sırasıyla Gülben Ergen, Cem Yılmaz, Yavuz Bingöl, Şahan Gökbakar ve Murat Boz olarak belirlendi.

Geride bıraktığımız ayda sanat dünyasını yasa boğan vefat haberleri de gündeme damga vururken, bir süredir kanser tedavisi gören ünlü türkücü Nuray Hafiftaş, TRT’nin efsane haber spikerlerinden Tuna Huş ile müzisyen, şovmen, radyo ve gazino programcısı, vantrolog, kuklacı ve daha birçok meziyete sahip olan Celal Şahin’in aramızdan ayrılması medyada geniş yer buldu.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya zaferimizi kutlayacağız”
Dr. Selahaddin Can, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor, Haftaya...
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
Başkan Adayı Dedeoğlu’ndan “Çılgın Projeler”
https://www.alexa.com/siteinfo